• corpo

Yaranma tarixi

The fascinating history of a group which emerged from the North of France and is now present in over 80 countries worldwide.

The rapid development of processed vegetable started in 1926 by Bonduelle1853-cü ildə Lui Bonduel ərzaq sənayesində fəaliyyətə başlayır. Bir neçə nəsil ərzində şirkətin ilkin fəaliyyətləri (distillə etmək, şəkərin safaşdırılması, maya hazırlanması) genişlənməyə başladı.

1926-cı ildə noxud məhsullarını konservləşdirərək tərəvəz konservləşdirilməsinə başladılar. Bu yeni fəaliyyət növünün sürətli inkişafı 1957-ci ildə noxud və yerkökü qarışığı boyul ticari uğur qazandı.

Şirkətin innovasiya ruhu 1968-ci ildə dondurulmuş tərəvəz texnologiyasının, daha sonra 1990-cı illərin sonlarında təzə tərəvəz texnologiyasının (paketlənmiş tərəvəzlər və tərəvəz sousları) tətbiqi ilə nəticələndi.

Eyni zamanda, Bonduelle 1960-cı illərdən öz fəaliyyətini Fransa xaricində, həmçinin okeanın o biri tayında genişləndirməyə başlamışdı. Hazırda Bonduelle markası 80-dən çox ölkəyə ixrac edilir.

Bonduelle Group 1998-cı ildə Paris Fond Birjasının İkinci Bazarına qoşularaq bütün emal edilən tərəvəz texnologiyasında beynəlxalq miqyasın tətbiqi ilə özünü şirkətlər qrupu olaraq təsdiq etdi və yaradıcılıq və məhsullarının yüksək keyfiyyətinə görə istehlakçılar tərəfindən tanındı.

Bonduelle Group 2003-cü ildə ərzaq sənayesində 150-ci və 2007-ci ildə brendin 60-cı illiyini qeyd etdi.

, ,