Tiramisu – maskarpone pendirli italyan deserti

  • 60 dəq
  • asan
  • 4

İstifadəçinin qiyməti
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (hələ qiymətləndirilməyib)
Loading...Loading...

Tiramisu üçün resept - bu desert lanç üçün idealdır. Ənənəvi olaraq o, soyuq halda espresso ilə verilir.

Tiramisu hamını dirçəldə bilər. İnancların əksinə olaraq, onu hazırlamaq çətin deyil, lakin o Dolomitin qarlı təpələrindəki və ya Siciliyanın qumlu çimərliklərindəki tətil xatirələrini canlandırır.

İnqrediyentlər

100 ml amaretto 60 qr maskarpone pendiri 6 xörək qaşığı həll olunan qəhvə 4 ədəd yumurta sarısı 120 qr şəkər tozu 250 qr biskvit 2 stəkan su - sərinləşdirilmiş kakao

Hazırlanma

  • Yumurta sarılarını ağ rəngdə olana qədər şəkərlə yaxşıca qarışdırın, sonra maskarpone əlavə edin və hamar məhlul alınana qədər qarışdırın
  • Qəhvəni azca suda həll edin, soyudun, amaretto və sərin su əlavə edin. Biskvitləri bu mayedə isladın və qat-qat qoyun, hər bir qatın üzərinə maskarpone kremi sürtün
  • Kremi soyuducuya qoyun və tam forma alana qədər gözləyin.
Süfrəyə verilmə:Verməzdən əvvəl hər birinin üstünə kakao səpin.

, , ,