Tərəvəz Qarışıqları
Beş tərəvəzin bu qarışığının tərkibinə gül kələm və brokkoli çiçəkləri, yaşıl lobya, yerkökü və yaşıl noxud daxildir. O, ət və balıq xörəklərinə bir əlavə kimi əladır. Həm tərəvəz şorbaları həm də salatlar üçün məsləhət görülür.
gül kələm, yaşıl lobya, yerkökü, brokkoli, yaşıl noxud
Donu açılmamış məhsulun saxlanma qaydaları: -6° C temperaturda bir həftəyə qədər, -12°C temperaturda bir aya qədər, -18° C temperaturda qabda göstərilən son istifadə tarixinə qədər yararlıdır.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Kələm fəsiləsindən olan illik bitki. Bitkinin yeməli hissəsi onun gül adlandırılan cavan ağ gül [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Narıncı-sarı köklərinə görə əkilən kərəviz fəsiləsindən ikiillik bitki. Avropa, Asiya, [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Kələm fəsiləsindən olan illik bitki. Bitkinin yeməli hissəsi onun gül adlandırılan cavan ağ gül [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Narıncı-sarı köklərinə görə əkilən kərəviz fəsiləsindən ikiillik bitki. Avropa, Asiya, [...]
DAHA ƏTRAFLI