Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.
Qəlyanaltılar
"İçi limonla doldurulmuş Bonduelle zeytunu – ideal qəlyanaltı variantı və qeyri-adi salat inqrediyenti. Zeytunla kanapeləri və bruskettaları bəzəmək olar Onu balıq yeməkləri ilə təqdim etsəniz, ahəngdar kulinariya dueti əldə edərsiniz."
"Yaşıl “Mansanilya” zeytunu, içməli su, limon, təbii aromatizator, duz, dad və aromat gücləndiricisi E621, stabilizator E401, turşuluq tənzimləyiciləri (limon turşusu və süd turşusu), antioksidləşdirici askorbin turşusu."
0°С-dən +25°C-dək temperaturda 75%-ə qədər nisbi rütubətdə saxlanılmalıdır. Açıldıqdan sonra 4°С ± 2°С temperaturda 48 saata qədər saxlanıla bilər. İstehsal tarixi və yararlılıq müddəti: bankanın qapağında göstərilib.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Zeytunkimilər fəsiləsinə aid olan kiçik ağac bitkisi [...]
DAHA ƏTRAFLI