Salatlar üçün tərəvəzlər
"Sevimli salatı indi yalnız bayramda deyil, tez-tez hazırlamaq olar! Axı ən çətinini biz etmişik: qablaşdırmadakı bütün tərəvəzlər artıq yuyulub, soyulub, estetik doğranıb və bişirilmişdir. Sizə sadəcə bir neçə inqrediyent əlavə etmək qalıb!"
Kartof, yaşıl noxud, yerkökü, kornişon, su, şəkər, duz.
0°С-dən +25°C-dək temperaturda 75%-ə qədər nisbi rütubətdə saxlanılmalıdır. Açıldıqdan sonra 4°С ± 2°С temperaturda 48 saata qədər saxlanıla bilər. İstehsal tarixi və yararlılıq müddəti: bankanın qapağında göstərilib.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
100q kartofda – 90 kkal. [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Narıncı-sarı köklərinə görə əkilən kərəviz fəsiləsindən ikiillik bitki. Avropa, Asiya, [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Narıncı-sarı köklərinə görə əkilən kərəviz fəsiləsindən ikiillik bitki. Avropa, Asiya, [...]
DAHA ƏTRAFLI