Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.
Qəlyanaltılar
"Flamenko ritmləri ilə yetişən, Mansanilya növündən İspan zeytunları iri, ecazkar və şirəlidir. Hər zeytunun içərisində ürək kimi bir dilim şirin qırmızı bibər gizlidir. Bondulle zeytunlarını qəlyanaltı kimi təqdim edin, salatlara əlavə edin və ya hazır yeməkləri bəzəyin."
Yaşıl “Mansanilya” zeytunu, içməli su, şirin qırmızı bibər, təbii aromatizator, duz, dad və aromat gücləndiricisi E621, stabilizator E401, turşuluq tənzimləyiciləri (limon turşusu və süd turşusu), antioksidləşdirici askorbin turşusu.
0°С-dən +25°C-dək temperaturda 75%-ə qədər nisbi rütubətdə saxlanılmalıdır. Açıldıqdan sonra 4°С ± 2°С temperaturda 48 saata qədər saxlanıla bilər. İstehsal tarixi və yararlılıq müddəti: bankanın qapağında göstərilib.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Zeytunkimilər fəsiləsinə aid olan kiçik ağac bitkisi [...]
DAHA ƏTRAFLI