Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.
Salatlar üçün tərəvəzlər
Liflərlə zəngin
Hazır tərəvəz yeməyi. Bir qəlyanaltı və ya garnir, habelə salat üçün əsas kimi istifadə edilə bilər.
Tərəvəz qarışığı(80% az olmayaraq): qarğıdalı dənələri(55%), yaşıl noxud(32%), şirin qırmızı bibər(13%). Sous: su, duz, təbii ətirləndirici. Məhsulun tərkibində konservant və QMO yoxdur.
Kəskin temperatur dəyişiklikləri olmadan 0° - +30°C temperaturda və havanın nisbi rütubəti 75% çox olmayan şəraitdə saxlanılmalıdır. Qablaşdırma açıldıqdan sonra məhsul 4±2°C temperaturda 48 saatdan çox olmayaraq saxlanılmalıdır. Açıq tənəkə qabında saxlamaq tövsiyə olunmur.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Mülayim iqlim sevən, müxtəlif formalı, rəngli və ölçülü meyvəsinə görə becərilən bitki. [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Bu bitkini yeməli dəni olan qıça üçün yetişdirirlər. Taxıl və düyüdən sonra ən vacib dən [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Mülayim iqlim sevən, müxtəlif formalı, rəngli və ölçülü meyvəsinə görə becərilən bitki. [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Bu bitkini yeməli dəni olan qıça üçün yetişdirirlər. Taxıl və düyüdən sonra ən vacib dən [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLI