Salatlar üçün tərəvəzlər
Liflərlə zəngin
Hazır tərəvəz yeməyi. Bir qəlyanaltı və ya garnir, habelə salat üçün əsas kimi istifadə edilə bilər.
Tərəvəz qarışığı(80% az olmayaraq): qarğıdalı dənələri(55%), yaşıl noxud(32%), şirin qırmızı bibər(13%). Sous: su, duz, təbii ətirləndirici. Məhsulun tərkibində konservant və QMO yoxdur.
Kəskin temperatur dəyişiklikləri olmadan 0° - +30°C temperaturda və havanın nisbi rütubəti 75% çox olmayan şəraitdə saxlanılmalıdır. Qablaşdırma açıldıqdan sonra məhsul 4±2°C temperaturda 48 saatdan çox olmayaraq saxlanılmalıdır. Açıq tənəkə qabında saxlamaq tövsiyə olunmur.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Mülayim iqlim sevən, müxtəlif formalı, rəngli və ölçülü meyvəsinə görə becərilən bitki. [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Bu bitkini yeməli dəni olan qıça üçün yetişdirirlər. Taxıl və düyüdən sonra ən vacib dən [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Mülayim iqlim sevən, müxtəlif formalı, rəngli və ölçülü meyvəsinə görə becərilən bitki. [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Bu bitkini yeməli dəni olan qıça üçün yetişdirirlər. Taxıl və düyüdən sonra ən vacib dən [...]
DAHA ƏTRAFLITərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLI