Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.
Qəlyanaltılar
Seçmə və dadlı Bonduelle zeytunları – İspaniyanın günəşi sizin süfrənizdədir! Doymamış yağ turşularının və antioksidantların əvəzedilməz bir qaynağı.
Yaşıl zeytun tumsuz, su, duz, dad gücləndirici: natrium glutamat, turşuluq tənzimləyici: süd və limon turşusu, antioksidləşdirici: askorbin turşusu. Məhsulun tərkibində konservant və QMO yoxdur.
Kəskin temperatur dəyişiklikləri olmadan 0° - +30°C temperaturda və havanın nisbi rütubəti 75% çox olmayan şəraitdə saxlanılmalıdır. Qablaşdırma açıldıqdan sonra məhsul 4±2°C temperaturda 48 saatdan çox olmayaraq saxlanılmalıdır. Açıq tənəkə qabında saxlamaq tövsiyə olunmur.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Zeytunkimilər fəsiləsinə aid olan kiçik ağac bitkisi [...]
DAHA ƏTRAFLI