Qəlyanaltılar
Seçmə və dadlı Bonduelle zeytunları – İspaniyanın günəşi sizin süfrənizdədir! Doymamış yağ turşularının və antioksidantların əvəzolunmaz mənbəsi.
Yaşıl zeytun tumlu, su, duz, dad gücləndirici: natrium glutamat, turşuluq tənzimləyici: süd və limon turşusu, antioksidləşdirici: askorbin turşusu. Məhsulun tərkibində konservant və QMO yoxdur.
Kəskin temperatur dəyişiklikləri olmadan 0° - +30°C temperaturda və havanın nisbi rütubəti 75% çox olmayan şəraitdə saxlanılmalıdır. Qablaşdırma açıldıqdan sonra məhsul 4±2°C temperaturda 48 saatdan çox olmayaraq saxlanılmalıdır. Açıq tənəkə qabında saxlamaq tövsiyə olunmur.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Zeytunkimilər fəsiləsinə aid olan kiçik ağac bitkisi [...]
DAHA ƏTRAFLISadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir
Bolqar bibərli kiçik pizza resepti. Pizza xəmiri resepti öz uzun tarixi var.
Xoriatik resepti (yunansayağı salat)- yunan mətbəxinin tacı olan yemək.