Salatlar üçün tərəvəzlər
Liflərlə zəngin
Hazır tərəvəz yeməyi. Bir qəlyanaltı və ya garnir, habelə salat üçün əsas kimi istifadə edilə bilər.
şirin qarğıdalı dənələri 78%, doğranmış çili bibəri 8%, su, duz, каrtof nişastası, bibər 0,18%, qatılaşdırıcı: ksantan
Kəskin temperatur dəyişiklikləri olmadan 0° - +30°C temperaturda və havanın nisbi rütubəti 75% çox olmayan şəraitdə saxlanılmalıdır. Qablaşdırma açıldıqdan sonra məhsul 4±2°C temperaturda 48 saatdan çox olmayaraq saxlanılmalıdır. Açıq tənəkə qabında saxlamaq tövsiyə olunmur.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Bu bitkini yeməli dəni olan qıça üçün yetişdirirlər. Taxıl və düyüdən sonra ən vacib dən [...]
DAHA ƏTRAFLI