Salatlar üçün tərəvəzlər

Vakum qablaşdırmada çili bibərli şirin qarğıdalı dənələri

Liflərlə zəngin

310 G
İlə 1 reseptlərimiz var Vakum qablaşdırmada çili bibərli şirin qarğıdalı dənələri Reseptlere keçid

Hazır tərəvəz yeməyi. Bir qəlyanaltı və ya garnir, habelə salat üçün əsas kimi istifadə edilə bilər.

İNGREDİYENTLƏR

şirin qarğıdalı dənələri 78%, doğranmış çili bibəri 8%, su, duz, каrtof nişastası, bibər 0,18%, qatılaşdırıcı: ksantan

Saxlama qaydaları

Kəskin temperatur dəyişiklikləri olmadan 0° - +30°C temperaturda və havanın nisbi rütubəti 75% çox olmayan şəraitdə saxlanılmalıdır. Qablaşdırma açıldıqdan sonra məhsul 4±2°C temperaturda 48 saatdan çox olmayaraq saxlanılmalıdır. Açıq tənəkə qabında saxlamaq tövsiyə olunmur.

100 gr dondurulmuş məhsulun qida dəyəri
Enerji dəyəri 321 KJ/76 kcal
Yağlar 1.00 G
Asidlər 0.00 G
Karbohidratlar 13.10 G
Şəkərlər 0.00 G
Liflər 0.00 G
Zülal 2.20 G
Duz 0.00 G
Qarğıdalı

Tərəvəzlər Ensiklopediyası

Qarğıdalı

Bu bitkini yeməli dəni olan qıça üçün yetişdirirlər. Taxıl və düyüdən sonra ən vacib dən [...]

DAHA ƏTRAFLI

Bu məhsul ilə hazırlanan reseptlər

Digər Bonduelle məhsulları