Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.
Mono tərəvəzlər
Seçilmiş, şirin və zərif. Salatlarda və garni kimi istifadə edilə bilər.
Yaşıl noxud, su, şəkər, duz. Məhsulun tərkibində konservant və QMO yoxdur.
Temperatur dəyişiklikləri olmadan 0° - +25°C temperaturda və havanın nisbi rütubəti 75% çox olmayan şəraitdə saxlanılmalıdır. Qablaşdırma açıldıqdan sonra məhsul 4±2°C temperaturda 24 saatdan çox olmayaraq saxlanılmalıdır. Açıq tənəkə qabında saxlamaq tövsiyə olunmur.
Tərəvəzlər Ensiklopediyası
Sarmaşan və ya sürünən birillik qabıqlı bitki; yeməkdə yaşıl toxumları istifadə olunur [...]
DAHA ƏTRAFLI