Afinasayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri iri dilimlərə doğrayırıq, yumşalana qədər kərə yağında qızardırıq. Zövqə görə düz qatırıq və boşqaba qoyuruq ki, yağı çıxsın. İki yumurta çalırıq və qaymaqlı pendiri əlavə edirik, çalmağa davam edirik. Bu kütləyə ispanaq və iki qaşıq qıtığotu əlavə edirik. Yenə çalırıq. İndi balığın növbəsi gəlib çatdı - hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün tavaya bütöv fileni qoyuruq. Üstünə ispanaq kütləsi tökürük və o biri file parçasını üstünə qoyuruq. Balığı folqaya bükürük və 20 dəqiqə ərzində sobada bişiririk. İsti balığı qızardılmış bibərlə süfrəyə veririk və ənənəvi yunan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Afinasayağı balıqdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Afinasayağı balıq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Tərəvəz salatı

Tərəvəz salatı

Polşalılar tərəfindən sevilən məşhur tərəvəz salatı.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Kartoffelsalat – alman kartof salatı

Kartoffelsalat – alman kartof salatı

Bu yeməyin əsası kartofdur; onun tərkibində bütün növ inqrediyent var, o cümlədən bekon, soğan, pomidor, yaşıl noxud, yumurta, qarğıdalı və hətta portağallar.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Dip tahina - küncüt məcunu

Dip tahina - küncüt məcunu

Dip tahina resepti- küncüt sousundan hazırlanan sous

4 nəfər 15 dəq az Asan
Şirin qarğıdalı ilə qrildə bişmiş qızılbalıq

Şirin qarğıdalı ilə qrildə bişmiş qızılbalıq

Sizin zövqünüzü oxşayacaq dadlı yemək

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Afinasayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri iri dilimlərə doğrayırıq, yumşalana qədər kərə yağında qızardırıq. Zövqə görə düz qatırıq və boşqaba qoyuruq ki, yağı çıxsın. İki yumurta çalırıq və qaymaqlı pendiri əlavə edirik, çalmağa davam edirik. Bu kütləyə ispanaq və iki qaşıq qıtığotu əlavə edirik. Yenə çalırıq. İndi balığın növbəsi gəlib çatdı - hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün tavaya bütöv fileni qoyuruq. Üstünə ispanaq kütləsi tökürük və o biri file parçasını üstünə qoyuruq. Balığı folqaya bükürük və 20 dəqiqə ərzində sobada bişiririk. İsti balığı qızardılmış bibərlə süfrəyə veririk və ənənəvi yunan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Afinasayağı balıqdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Afinasayağı balıq