Afinasayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri iri dilimlərə doğrayırıq, yumşalana qədər kərə yağında qızardırıq. Zövqə görə düz qatırıq və boşqaba qoyuruq ki, yağı çıxsın. İki yumurta çalırıq və qaymaqlı pendiri əlavə edirik, çalmağa davam edirik. Bu kütləyə ispanaq və iki qaşıq qıtığotu əlavə edirik. Yenə çalırıq. İndi balığın növbəsi gəlib çatdı - hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün tavaya bütöv fileni qoyuruq. Üstünə ispanaq kütləsi tökürük və o biri file parçasını üstünə qoyuruq. Balığı folqaya bükürük və 20 dəqiqə ərzində sobada bişiririk. İsti balığı qızardılmış bibərlə süfrəyə veririk və ənənəvi yunan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Afinasayağı balıqdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Afinasayağı balıq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous

6 nəfər 30-45 dəq Asan
Xoriatiklər – yunansayağı salat

Xoriatiklər – yunansayağı salat

Xoriatik resepti (yunansayağı salat)- yunan mətbəxinin tacı olan yemək.

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Toyuq ətli Sezar salatı

Toyuq ətli Sezar salatı

Sezar salatı resepti.

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy- bütün dünyada tanınan tərəvəz yeməyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Afinasayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri iri dilimlərə doğrayırıq, yumşalana qədər kərə yağında qızardırıq. Zövqə görə düz qatırıq və boşqaba qoyuruq ki, yağı çıxsın. İki yumurta çalırıq və qaymaqlı pendiri əlavə edirik, çalmağa davam edirik. Bu kütləyə ispanaq və iki qaşıq qıtığotu əlavə edirik. Yenə çalırıq. İndi balığın növbəsi gəlib çatdı - hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün tavaya bütöv fileni qoyuruq. Üstünə ispanaq kütləsi tökürük və o biri file parçasını üstünə qoyuruq. Balığı folqaya bükürük və 20 dəqiqə ərzində sobada bişiririk. İsti balığı qızardılmış bibərlə süfrəyə veririk və ənənəvi yunan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Afinasayağı balıqdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Afinasayağı balıq