Afinasayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri iri dilimlərə doğrayırıq, yumşalana qədər kərə yağında qızardırıq. Zövqə görə düz qatırıq və boşqaba qoyuruq ki, yağı çıxsın. İki yumurta çalırıq və qaymaqlı pendiri əlavə edirik, çalmağa davam edirik. Bu kütləyə ispanaq və iki qaşıq qıtığotu əlavə edirik. Yenə çalırıq. İndi balığın növbəsi gəlib çatdı - hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün tavaya bütöv fileni qoyuruq. Üstünə ispanaq kütləsi tökürük və o biri file parçasını üstünə qoyuruq. Balığı folqaya bükürük və 20 dəqiqə ərzində sobada bişiririk. İsti balığı qızardılmış bibərlə süfrəyə veririk və ənənəvi yunan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Afinasayağı balıqdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Afinasayağı balıq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas- mal əti hazırlanan və piydə qızardılmış Argentinanın iri düşbərəsi

8 nəfər 45 deq çox Orta
Fatta - ət şorbası

Fatta - ət şorbası

Misirdə yaşayan Kopt xristianların ənənəvi ət şorbasının resepti

4 nəfər 45 deq çox Çətin
Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası

Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası

Yemək isti halda süfrəyə verilir, qaymaqlı noxud şorbası - bütün ailə üçün sağlam ləzzətdir!

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Ayntopf - tam nahar

Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Afinasayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri iri dilimlərə doğrayırıq, yumşalana qədər kərə yağında qızardırıq. Zövqə görə düz qatırıq və boşqaba qoyuruq ki, yağı çıxsın. İki yumurta çalırıq və qaymaqlı pendiri əlavə edirik, çalmağa davam edirik. Bu kütləyə ispanaq və iki qaşıq qıtığotu əlavə edirik. Yenə çalırıq. İndi balığın növbəsi gəlib çatdı - hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün tavaya bütöv fileni qoyuruq. Üstünə ispanaq kütləsi tökürük və o biri file parçasını üstünə qoyuruq. Balığı folqaya bükürük və 20 dəqiqə ərzində sobada bişiririk. İsti balığı qızardılmış bibərlə süfrəyə veririk və ənənəvi yunan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Afinasayağı balıqdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Afinasayağı balıq