Argentina raqulu balqabağı

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qarğıdalını kasaya tökürük və mərcini əlavə edirik. İndi isə bizə orta, yetişmiş balqabaq lazımdır. Üstünü kəsirik, qaşıqla tumları və ləti çıxarırıq. Onun içinə və kəsilmiş yerinə kərə yağını sürtürük və bir saata sobaya qoyuruq. Balqabaq bişərkən kartofu iri parçalara kəsək. İndi isə bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Həmçinin soğanı nazik halqalara, sarımsağı isə xırda doğrayırıq. İndi isə pomidorların qabığını soyaq, bunun üçün balaca kəsik edirik və üstünə qaynar su tökürük, indi qabıq çox asan soyulur. Pomidorları kublara doğrayırıq. İndi isə keşnişin yarpaqlarını ayırırıq. Dərin bir tava götürürük və onun içində bitki yağında soğan, sarımsaq və bibər qovururuq. İndi bura kartof, pomidor və kuraqa əlavə edirik, qarışdırırıq və qızardırıq. 5 dəqiqədən sonra zövqə görə duz qatırıq, ətirli keşniş tumu və zirə əlavə edirik, tərəvəzlərin üstünə su tökürük, qaynayana kimi qızdırırıq və daha 5 dəqiqə pörtlədirik. Raqunu balqabağın içinə qoyuruq, keşnişi əlavə edirik və mərci ilə qarğıdalını da əlavə edirik. İndi isə daha 5-7 dəqiqə pörtləmək lazımdır. Süfrəyə isti-isti veririk və ənənəvi Argentina resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Argentinasayağı raqulu balqabaq həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Argentina raqulu balqabağı


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Şirin qarğıdalılı piroq
Şirin qarğıdalılı piroq

Sizi məmnun edəcək qabarıq, şirəli və dadlı qarğıdalılı piroq!

10 nəfər 45 deq çox Orta
Qarğıdalı unundan tortilya
Qarğıdalı unundan tortilya

Tortilya resepti- Meksikalılar tortilyanı çörəy əvəzinə istifadə edir.

10 nəfər 30-45 dəq Asan
Mayonez
Mayonez

Əsl adı mayonezli sous olan ama daha çox “mayonez” kimi bilinən Fransız sousu resepti.

4 nəfər 15-30 dəq Asan
Tərəvəzli badımcan ruleti
Tərəvəzli badımcan ruleti

Xüsusi günlər üçün dadlı və ətrli resept

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Argentina raqulu balqabağı

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qarğıdalını kasaya tökürük və mərcini əlavə edirik. İndi isə bizə orta, yetişmiş balqabaq lazımdır. Üstünü kəsirik, qaşıqla tumları və ləti çıxarırıq. Onun içinə və kəsilmiş yerinə kərə yağını sürtürük və bir saata sobaya qoyuruq. Balqabaq bişərkən kartofu iri parçalara kəsək. İndi isə bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Həmçinin soğanı nazik halqalara, sarımsağı isə xırda doğrayırıq. İndi isə pomidorların qabığını soyaq, bunun üçün balaca kəsik edirik və üstünə qaynar su tökürük, indi qabıq çox asan soyulur. Pomidorları kublara doğrayırıq. İndi isə keşnişin yarpaqlarını ayırırıq. Dərin bir tava götürürük və onun içində bitki yağında soğan, sarımsaq və bibər qovururuq. İndi bura kartof, pomidor və kuraqa əlavə edirik, qarışdırırıq və qızardırıq. 5 dəqiqədən sonra zövqə görə duz qatırıq, ətirli keşniş tumu və zirə əlavə edirik, tərəvəzlərin üstünə su tökürük, qaynayana kimi qızdırırıq və daha 5 dəqiqə pörtlədirik. Raqunu balqabağın içinə qoyuruq, keşnişi əlavə edirik və mərci ilə qarğıdalını da əlavə edirik. İndi isə daha 5-7 dəqiqə pörtləmək lazımdır. Süfrəyə isti-isti veririk və ənənəvi Argentina resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Argentinasayağı raqulu balqabaq həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Argentina raqulu balqabağı

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description