Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Argentina raqulu balqabağı

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qarğıdalını kasaya tökürük və mərcini əlavə edirik. İndi isə bizə orta, yetişmiş balqabaq lazımdır. Üstünü kəsirik, qaşıqla tumları və ləti çıxarırıq. Onun içinə və kəsilmiş yerinə kərə yağını sürtürük və bir saata sobaya qoyuruq. Balqabaq bişərkən kartofu iri parçalara kəsək. İndi isə bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Həmçinin soğanı nazik halqalara, sarımsağı isə xırda doğrayırıq. İndi isə pomidorların qabığını soyaq, bunun üçün balaca kəsik edirik və üstünə qaynar su tökürük, indi qabıq çox asan soyulur. Pomidorları kublara doğrayırıq. İndi isə keşnişin yarpaqlarını ayırırıq. Dərin bir tava götürürük və onun içində bitki yağında soğan, sarımsaq və bibər qovururuq. İndi bura kartof, pomidor və kuraqa əlavə edirik, qarışdırırıq və qızardırıq. 5 dəqiqədən sonra zövqə görə duz qatırıq, ətirli keşniş tumu və zirə əlavə edirik, tərəvəzlərin üstünə su tökürük, qaynayana kimi qızdırırıq və daha 5 dəqiqə pörtlədirik. Raqunu balqabağın içinə qoyuruq, keşnişi əlavə edirik və mərci ilə qarğıdalını da əlavə edirik. İndi isə daha 5-7 dəqiqə pörtləmək lazımdır. Süfrəyə isti-isti veririk və ənənəvi Argentina resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Argentinasayağı raqulu balqabaq həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Argentina raqulu balqabağı


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"
Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"

Knediklərin resepti – ənənəvi Çex mətbəxinə aid bu yemək etin yanında əlavə kimi verilir

3 nəfər 45 deq çox Asan
Kalalaatikko– balıq zapekankası
Kalalaatikko– balıq zapekankası

Kalalaatikko-Finlandiya mətbəxinə aid olan balıq zapekanka resepti.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Humus dip - ərəb qəlyanaltısı
Humus dip - ərəb qəlyanaltısı

Humus dip hazırlamasının resepti- pita və ya çips ilə süfrəyə verilir, qonaqlarınız üçün orijinal qəlyanaltı ola bilər.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Pizza bütün dünyada sevilən yemək
Pizza bütün dünyada sevilən yemək

Bolqar bibərli kiçik pizza resepti. Pizza xəmiri resepti öz uzun tarixi var.

2 nəfər 45 deq çox Orta
Argentina raqulu balqabağı

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qarğıdalını kasaya tökürük və mərcini əlavə edirik. İndi isə bizə orta, yetişmiş balqabaq lazımdır. Üstünü kəsirik, qaşıqla tumları və ləti çıxarırıq. Onun içinə və kəsilmiş yerinə kərə yağını sürtürük və bir saata sobaya qoyuruq. Balqabaq bişərkən kartofu iri parçalara kəsək. İndi isə bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Həmçinin soğanı nazik halqalara, sarımsağı isə xırda doğrayırıq. İndi isə pomidorların qabığını soyaq, bunun üçün balaca kəsik edirik və üstünə qaynar su tökürük, indi qabıq çox asan soyulur. Pomidorları kublara doğrayırıq. İndi isə keşnişin yarpaqlarını ayırırıq. Dərin bir tava götürürük və onun içində bitki yağında soğan, sarımsaq və bibər qovururuq. İndi bura kartof, pomidor və kuraqa əlavə edirik, qarışdırırıq və qızardırıq. 5 dəqiqədən sonra zövqə görə duz qatırıq, ətirli keşniş tumu və zirə əlavə edirik, tərəvəzlərin üstünə su tökürük, qaynayana kimi qızdırırıq və daha 5 dəqiqə pörtlədirik. Raqunu balqabağın içinə qoyuruq, keşnişi əlavə edirik və mərci ilə qarğıdalını da əlavə edirik. İndi isə daha 5-7 dəqiqə pörtləmək lazımdır. Süfrəyə isti-isti veririk və ənənəvi Argentina resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli Argentinasayağı raqulu balqabaq həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Argentina raqulu balqabağı

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description