Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Qaynatma üsulu 100 °C-də aparılır. Bunun üçün qidanı qaynayan suya atırıq. Buğa verilən qidalar su ilə təmasda olmamalıdır, ondan ən az 5-6 sm yuxarıda olmalıdır. Bütün proses 120 °C-də aparılır. Qaynatmadan fərqli olaraq, buğa verilərkən qidalara duz əlavə edilməməlidir, çünki çox duzlu ola bilər. Əvəzinə təzə və ya qurudulmuş ədviyyatlardan istifadə edə bilərik. Daha yaxşı dad üçün suya bir qədər təzə ədviyyat budaqcığı və ya kub formalı ata bilərik.

Buğa verilmiş və ya qaynadılmış tərəvəzlər salatlar, suplar və ya yeməklər üçün istifadə oluna bilər. Tərəvəzi qaynatdıqdan sonra, onun suyunu su və ya souslar üçün istifadə etmək olar. Bu suyu hazırlanmadan dərhal sonra istifadə etməyə məcbur deyilik. Onu qaba süzə bilər, soyuducuya qoyub sonra üçün saxlaya bilərik.

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Öz souslarınız və suplarınız üçün qarışığı yazın.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Qaynatma və buğa vermə zamanı C vitaminin itirilməsi


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Mi krob - işə yemək
Mi krob - işə yemək

Mi krob- qızardılmış Tay əriştəsi yeməyi

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Humus dip - ərəb qəlyanaltısı
Humus dip - ərəb qəlyanaltısı

Humus dip hazırlamasının resepti- pita və ya çips ilə süfrəyə verilir, qonaqlarınız üçün orijinal qəlyanaltı ola bilər.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq
Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq

Nəinki Almaniyada, başqa ölkələrdə də populyar olan kəsmikli piroq – Käsekuchen-in resepti.

4 nəfər 45 deq çox Orta
Makaron və tunes ilə Meksika salatı
Makaron və tunes ilə Meksika salatı

Təkrarolunmaz dada malik faydalı və doyumlu salat

2 nəfər 15-30 dəq Orta
Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Qaynatma üsulu 100 °C-də aparılır. Bunun üçün qidanı qaynayan suya atırıq. Buğa verilən qidalar su ilə təmasda olmamalıdır, ondan ən az 5-6 sm yuxarıda olmalıdır. Bütün proses 120 °C-də aparılır. Qaynatmadan fərqli olaraq, buğa verilərkən qidalara duz əlavə edilməməlidir, çünki çox duzlu ola bilər. Əvəzinə təzə və ya qurudulmuş ədviyyatlardan istifadə edə bilərik. Daha yaxşı dad üçün suya bir qədər təzə ədviyyat budaqcığı və ya kub formalı ata bilərik.

Buğa verilmiş və ya qaynadılmış tərəvəzlər salatlar, suplar və ya yeməklər üçün istifadə oluna bilər. Tərəvəzi qaynatdıqdan sonra, onun suyunu su və ya souslar üçün istifadə etmək olar. Bu suyu hazırlanmadan dərhal sonra istifadə etməyə məcbur deyilik. Onu qaba süzə bilər, soyuducuya qoyub sonra üçün saxlaya bilərik.

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Öz souslarınız və suplarınız üçün qarışığı yazın.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Qaynatma və buğa vermə zamanı C vitaminin itirilməsi

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description