Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Qaynatma üsulu 100 °C-də aparılır. Bunun üçün qidanı qaynayan suya atırıq. Buğa verilən qidalar su ilə təmasda olmamalıdır, ondan ən az 5-6 sm yuxarıda olmalıdır. Bütün proses 120 °C-də aparılır. Qaynatmadan fərqli olaraq, buğa verilərkən qidalara duz əlavə edilməməlidir, çünki çox duzlu ola bilər. Əvəzinə təzə və ya qurudulmuş ədviyyatlardan istifadə edə bilərik. Daha yaxşı dad üçün suya bir qədər təzə ədviyyat budaqcığı və ya kub formalı ata bilərik.

Buğa verilmiş və ya qaynadılmış tərəvəzlər salatlar, suplar və ya yeməklər üçün istifadə oluna bilər. Tərəvəzi qaynatdıqdan sonra, onun suyunu su və ya souslar üçün istifadə etmək olar. Bu suyu hazırlanmadan dərhal sonra istifadə etməyə məcbur deyilik. Onu qaba süzə bilər, soyuducuya qoyub sonra üçün saxlaya bilərik.

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Öz souslarınız və suplarınız üçün qarışığı yazın.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Qaynatma və buğa vermə zamanı C vitaminin itirilməsi


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Tərəvəz salatı
Tərəvəz salatı

Polşalılar tərəfindən sevilən məşhur tərəvəz salatı.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Yağlı blinçiklər
Yağlı blinçiklər

Poffertej- adi blinçiklərə oxşayan ənənəvi holland blinçikləri , tək fərqi daha şirin olmaqlarıdır.

6 nəfər 15-30 dəq Asan
Kartoffelsalat – alman kartof salatı
Kartoffelsalat – alman kartof salatı

Bu yeməyin əsası kartofdur; onun tərkibində bütün növ inqrediyent var, o cümlədən bekon, soğan, pomidor, yaşıl noxud, yumurta, qarğıdalı və hətta portağallar.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Siciliya spagettisi üçün resept - italyan mətbəxindən spesifik yemək.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Qaynatma üsulu 100 °C-də aparılır. Bunun üçün qidanı qaynayan suya atırıq. Buğa verilən qidalar su ilə təmasda olmamalıdır, ondan ən az 5-6 sm yuxarıda olmalıdır. Bütün proses 120 °C-də aparılır. Qaynatmadan fərqli olaraq, buğa verilərkən qidalara duz əlavə edilməməlidir, çünki çox duzlu ola bilər. Əvəzinə təzə və ya qurudulmuş ədviyyatlardan istifadə edə bilərik. Daha yaxşı dad üçün suya bir qədər təzə ədviyyat budaqcığı və ya kub formalı ata bilərik.

Buğa verilmiş və ya qaynadılmış tərəvəzlər salatlar, suplar və ya yeməklər üçün istifadə oluna bilər. Tərəvəzi qaynatdıqdan sonra, onun suyunu su və ya souslar üçün istifadə etmək olar. Bu suyu hazırlanmadan dərhal sonra istifadə etməyə məcbur deyilik. Onu qaba süzə bilər, soyuducuya qoyub sonra üçün saxlaya bilərik.

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Öz souslarınız və suplarınız üçün qarışığı yazın.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Qaynatma və buğa vermə zamanı C vitaminin itirilməsi

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description