Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Qaynatma üsulu 100 °C-də aparılır. Bunun üçün qidanı qaynayan suya atırıq. Buğa verilən qidalar su ilə təmasda olmamalıdır, ondan ən az 5-6 sm yuxarıda olmalıdır. Bütün proses 120 °C-də aparılır. Qaynatmadan fərqli olaraq, buğa verilərkən qidalara duz əlavə edilməməlidir, çünki çox duzlu ola bilər. Əvəzinə təzə və ya qurudulmuş ədviyyatlardan istifadə edə bilərik. Daha yaxşı dad üçün suya bir qədər təzə ədviyyat budaqcığı və ya kub formalı ata bilərik.

Buğa verilmiş və ya qaynadılmış tərəvəzlər salatlar, suplar və ya yeməklər üçün istifadə oluna bilər. Tərəvəzi qaynatdıqdan sonra, onun suyunu su və ya souslar üçün istifadə etmək olar. Bu suyu hazırlanmadan dərhal sonra istifadə etməyə məcbur deyilik. Onu qaba süzə bilər, soyuducuya qoyub sonra üçün saxlaya bilərik.

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Öz souslarınız və suplarınız üçün qarışığı yazın.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Qaynatma və buğa vermə zamanı C vitaminin itirilməsi


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Lazanya - makarondan hazırlanmış zapekanka
Lazanya - makarondan hazırlanmış zapekanka

İtaliyada ən məhşur yeməklərdən biri olan lazanyanın resepti

4 nəfər 45 deq çox Çətin
Alfaxores- qatılaşdırılmış südlü biskvitlər
Alfaxores- qatılaşdırılmış südlü biskvitlər

Birçox Latin Amerika ölkələrində və İspanyada Alfaxores adı ilə şirniyyat görə bilərsiniz, lakin reseptlər tamamilə fərqlənir.

20 nəfər 45 deq çox Orta
Leço - ənənəvi macar yeməyi
Leço - ənənəvi macar yeməyi

Leço– bişirilmiş qırmızı bibər,pomidor və soğan ilə hazırlanır.

3 nəfər 30-45 dəq Asan
Burrito - aclığınızı yatırdacaq yemək
Burrito - aclığınızı yatırdacaq yemək

Meksika mətbəxini sevənləri ən favorit yeməyi - burrito resepti.

12 nəfər 45 deq çox Orta
Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Qaynatma üsulu 100 °C-də aparılır. Bunun üçün qidanı qaynayan suya atırıq. Buğa verilən qidalar su ilə təmasda olmamalıdır, ondan ən az 5-6 sm yuxarıda olmalıdır. Bütün proses 120 °C-də aparılır. Qaynatmadan fərqli olaraq, buğa verilərkən qidalara duz əlavə edilməməlidir, çünki çox duzlu ola bilər. Əvəzinə təzə və ya qurudulmuş ədviyyatlardan istifadə edə bilərik. Daha yaxşı dad üçün suya bir qədər təzə ədviyyat budaqcığı və ya kub formalı ata bilərik.

Buğa verilmiş və ya qaynadılmış tərəvəzlər salatlar, suplar və ya yeməklər üçün istifadə oluna bilər. Tərəvəzi qaynatdıqdan sonra, onun suyunu su və ya souslar üçün istifadə etmək olar. Bu suyu hazırlanmadan dərhal sonra istifadə etməyə məcbur deyilik. Onu qaba süzə bilər, soyuducuya qoyub sonra üçün saxlaya bilərik.

Nə zaman bişirməli və ya buğa verməli?

Öz souslarınız və suplarınız üçün qarışığı yazın.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Qaynatma və buğa vermə zamanı C vitaminin itirilməsi

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description