Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Bişirmənin və buğa vermənin ənənəvi yolu sevimli bitkiləri və ədviyyatları əlavə etməkdir. Xüsusilə, təzə bitkilər və qurudulmuş ədviyyatlar. Onların aroması (iyi) qaynadılmış tərəvəzlərə əla hopur.

Reyhanın intensiv qoxusu var. Onu İtalyan yeməklərinə vururlar. Pendirin, sendviçlərin, salatların və balıq yeməklərinin dadını artırmaq üçün ondan istifadə edə bilərik. Pomidorlu yemək hazırlayırsınızsa, reyhan ən yaxşı seçimdir.

Kəklikotu ərzağın dadını artırır, eyni zamanda səhhətinizi möhkəmləndirir. Misal üçün, onu nəfəs yolları problemlərində tövsiyyə edirlər. Kəklikotu Fransız mətbəxində geniş istifadə olunur. Onu ət, venision (maral əti), noxud supu və balıq yeməklərinə əlavə edirlər.

Rozmarinin yapışqan qoxusu və xoşagələn, nisbətən acı dadı var. Bu, onu ət, balıq, düyü yeməklərinə, suplar və salatlara mükəmməl əlavə edir. Dünya mətbəxlərinin bir çoxunda yemək hazırlamaq üçün mükəmməldir, çünki öz dadını bütün yeməklərə- sup və şirniyyatlara çıxarır.

Bişmiş tərəvəzlərin dadı da onların əlavəsindən çox asılıdır. Özümüz hazırladığımız sousların dadı daha yaxşı olur. Yeganə sual odur ki, yeməyimizdə hansı sousdan istifadə edək? Seçim, sousu əlavə etdiyimiz qidadan asılıdır. Ən məşhur və universal əlavələr- sarımsaq əzməsi və çatçiki (tzatziki) sousudur.

Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Yeməklərinizdə ədviyyatlardan istifadə edin və onların necə mükəmməl dadlandığını görün.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous

6 nəfər 30-45 dəq Asan
Fatta - ət şorbası
Fatta - ət şorbası

Misirdə yaşayan Kopt xristianların ənənəvi ət şorbasının resepti

4 nəfər 45 deq çox Çətin
Yaşıl lobya və pendirlə qatlama
Yaşıl lobya və pendirlə qatlama

Qat-qat xəmirdən yaşıl lobya və pendirlə dadlı qatlamalar. Bu yeməyi süfrəyə ayrıca yemək və ya qarnir kimi vermək olar.

3 nəfər 30-45 dəq Orta
Mayonez
Mayonez

Əsl adı mayonezli sous olan ama daha çox “mayonez” kimi bilinən Fransız sousu resepti.

4 nəfər 15-30 dəq Asan
Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Bişirmənin və buğa vermənin ənənəvi yolu sevimli bitkiləri və ədviyyatları əlavə etməkdir. Xüsusilə, təzə bitkilər və qurudulmuş ədviyyatlar. Onların aroması (iyi) qaynadılmış tərəvəzlərə əla hopur.

Reyhanın intensiv qoxusu var. Onu İtalyan yeməklərinə vururlar. Pendirin, sendviçlərin, salatların və balıq yeməklərinin dadını artırmaq üçün ondan istifadə edə bilərik. Pomidorlu yemək hazırlayırsınızsa, reyhan ən yaxşı seçimdir.

Kəklikotu ərzağın dadını artırır, eyni zamanda səhhətinizi möhkəmləndirir. Misal üçün, onu nəfəs yolları problemlərində tövsiyyə edirlər. Kəklikotu Fransız mətbəxində geniş istifadə olunur. Onu ət, venision (maral əti), noxud supu və balıq yeməklərinə əlavə edirlər.

Rozmarinin yapışqan qoxusu və xoşagələn, nisbətən acı dadı var. Bu, onu ət, balıq, düyü yeməklərinə, suplar və salatlara mükəmməl əlavə edir. Dünya mətbəxlərinin bir çoxunda yemək hazırlamaq üçün mükəmməldir, çünki öz dadını bütün yeməklərə- sup və şirniyyatlara çıxarır.

Bişmiş tərəvəzlərin dadı da onların əlavəsindən çox asılıdır. Özümüz hazırladığımız sousların dadı daha yaxşı olur. Yeganə sual odur ki, yeməyimizdə hansı sousdan istifadə edək? Seçim, sousu əlavə etdiyimiz qidadan asılıdır. Ən məşhur və universal əlavələr- sarımsaq əzməsi və çatçiki (tzatziki) sousudur.

Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Yeməklərinizdə ədviyyatlardan istifadə edin və onların necə mükəmməl dadlandığını görün.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description