Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Bişirmənin və buğa vermənin ənənəvi yolu sevimli bitkiləri və ədviyyatları əlavə etməkdir. Xüsusilə, təzə bitkilər və qurudulmuş ədviyyatlar. Onların aroması (iyi) qaynadılmış tərəvəzlərə əla hopur.

Reyhanın intensiv qoxusu var. Onu İtalyan yeməklərinə vururlar. Pendirin, sendviçlərin, salatların və balıq yeməklərinin dadını artırmaq üçün ondan istifadə edə bilərik. Pomidorlu yemək hazırlayırsınızsa, reyhan ən yaxşı seçimdir.

Kəklikotu ərzağın dadını artırır, eyni zamanda səhhətinizi möhkəmləndirir. Misal üçün, onu nəfəs yolları problemlərində tövsiyyə edirlər. Kəklikotu Fransız mətbəxində geniş istifadə olunur. Onu ət, venision (maral əti), noxud supu və balıq yeməklərinə əlavə edirlər.

Rozmarinin yapışqan qoxusu və xoşagələn, nisbətən acı dadı var. Bu, onu ət, balıq, düyü yeməklərinə, suplar və salatlara mükəmməl əlavə edir. Dünya mətbəxlərinin bir çoxunda yemək hazırlamaq üçün mükəmməldir, çünki öz dadını bütün yeməklərə- sup və şirniyyatlara çıxarır.

Bişmiş tərəvəzlərin dadı da onların əlavəsindən çox asılıdır. Özümüz hazırladığımız sousların dadı daha yaxşı olur. Yeganə sual odur ki, yeməyimizdə hansı sousdan istifadə edək? Seçim, sousu əlavə etdiyimiz qidadan asılıdır. Ən məşhur və universal əlavələr- sarımsaq əzməsi və çatçiki (tzatziki) sousudur.

Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Yeməklərinizdə ədviyyatlardan istifadə edin və onların necə mükəmməl dadlandığını görün.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Krem pendirli, noxudlu və qulançarlı makaron
Krem pendirli, noxudlu və qulançarlı makaron

Dadlı makaron istəyirsinizsə bu resept idealdır! Bu yeməyi hazırlamaq asandır və mütləq əlavə bir porsiya da istəyəcəksiniz

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Dip tahina - küncüt məcunu
Dip tahina - küncüt məcunu

Dip tahina resepti- küncüt sousundan hazırlanan sous

4 nəfər 15 dəq az Asan
Qırmızı lobya ilə tako
Qırmızı lobya ilə tako

Sizi Meksika bayramına aparacaq və özünün rəng çalarları ilə sevindiricək yemək!

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Kartoffelsalat – alman kartof salatı
Kartoffelsalat – alman kartof salatı

Bu yeməyin əsası kartofdur; onun tərkibində bütün növ inqrediyent var, o cümlədən bekon, soğan, pomidor, yaşıl noxud, yumurta, qarğıdalı və hətta portağallar.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Bişirmənin və buğa vermənin ənənəvi yolu sevimli bitkiləri və ədviyyatları əlavə etməkdir. Xüsusilə, təzə bitkilər və qurudulmuş ədviyyatlar. Onların aroması (iyi) qaynadılmış tərəvəzlərə əla hopur.

Reyhanın intensiv qoxusu var. Onu İtalyan yeməklərinə vururlar. Pendirin, sendviçlərin, salatların və balıq yeməklərinin dadını artırmaq üçün ondan istifadə edə bilərik. Pomidorlu yemək hazırlayırsınızsa, reyhan ən yaxşı seçimdir.

Kəklikotu ərzağın dadını artırır, eyni zamanda səhhətinizi möhkəmləndirir. Misal üçün, onu nəfəs yolları problemlərində tövsiyyə edirlər. Kəklikotu Fransız mətbəxində geniş istifadə olunur. Onu ət, venision (maral əti), noxud supu və balıq yeməklərinə əlavə edirlər.

Rozmarinin yapışqan qoxusu və xoşagələn, nisbətən acı dadı var. Bu, onu ət, balıq, düyü yeməklərinə, suplar və salatlara mükəmməl əlavə edir. Dünya mətbəxlərinin bir çoxunda yemək hazırlamaq üçün mükəmməldir, çünki öz dadını bütün yeməklərə- sup və şirniyyatlara çıxarır.

Bişmiş tərəvəzlərin dadı da onların əlavəsindən çox asılıdır. Özümüz hazırladığımız sousların dadı daha yaxşı olur. Yeganə sual odur ki, yeməyimizdə hansı sousdan istifadə edək? Seçim, sousu əlavə etdiyimiz qidadan asılıdır. Ən məşhur və universal əlavələr- sarımsaq əzməsi və çatçiki (tzatziki) sousudur.

Bişmiş tərəvəzlərin dadını necə artırmalı?

Yeməklərinizdə ədviyyatlardan istifadə edin və onların necə mükəmməl dadlandığını görün.

Əylənin və hazırlayın:

Bişirmənin və buxara verməyin sirləri

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description