Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Buzlu kaçanq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle GOLD qarğıdalısının mayesini boşaldın və qaba qoyun. Jele kubları düzəldin - bunun üçün istənilən meyvə jelesini götürün, ona adətən lazım olan miqdardan iki dəfə az su əlavə edin. Sonra isə onu yastı formaya tökün və yarım saata soyuducuya qoyun. İndi isə buzu blenderdə doğrayın və mütləq yoxlayın ki, iri parçalar qalmasın. Buzun üstünə çiyələkli və ya albalılı sirop gəzdirin. Sonra isə buzun üstünə bir xörək qaşığı əvvəlcədən yuyulmuş lobya və iki xörək qaşığı şirin qarğıdalı qoyun. İndi isə hamar kublara doğranmış jele ilə deserti bəzəyirik. Hər cür şirin meyvə əlavə edə bilərsiniz. Xörəyi süfrəyə dərhal verin, sadəcə bir yarpaq nanə əlavə edin.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Buzlu kaçanq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Kartoffelsalat – alman kartof salatı
Kartoffelsalat – alman kartof salatı

Bu yeməyin əsası kartofdur; onun tərkibində bütün növ inqrediyent var, o cümlədən bekon, soğan, pomidor, yaşıl noxud, yumurta, qarğıdalı və hətta portağallar.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Gaspaço - tərəvəz şorbası
Gaspaço - tərəvəz şorbası

Gaspaço- soyuq tərəvəz şorbasının resepti

6 nəfər 45 deq çox Asan
Yağda Siyənək
Yağda Siyənək

Polşada populyar olan yağda siyənək resepti.

5 nəfər 45 deq çox Asan
Fatta - ət şorbası
Fatta - ət şorbası

Misirdə yaşayan Kopt xristianların ənənəvi ət şorbasının resepti

4 nəfər 45 deq çox Çətin
Buzlu kaçanq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle GOLD qarğıdalısının mayesini boşaldın və qaba qoyun. Jele kubları düzəldin - bunun üçün istənilən meyvə jelesini götürün, ona adətən lazım olan miqdardan iki dəfə az su əlavə edin. Sonra isə onu yastı formaya tökün və yarım saata soyuducuya qoyun. İndi isə buzu blenderdə doğrayın və mütləq yoxlayın ki, iri parçalar qalmasın. Buzun üstünə çiyələkli və ya albalılı sirop gəzdirin. Sonra isə buzun üstünə bir xörək qaşığı əvvəlcədən yuyulmuş lobya və iki xörək qaşığı şirin qarğıdalı qoyun. İndi isə hamar kublara doğranmış jele ilə deserti bəzəyirik. Hər cür şirin meyvə əlavə edə bilərsiniz. Xörəyi süfrəyə dərhal verin, sadəcə bir yarpaq nanə əlavə edin.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Buzlu kaçanq

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description