Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Çanaxi

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle tər kökünün otaq hərarətində 1 saat ərzində donunu açırıq. Badımcan, pomidor, kartof, soğanı və əti kublara doğrayırıq. Onları hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya qoyuruq, indi isə duz-istiiot qatırıq. İndi isə böyük kasaya Bonduelle-in tər, bahar kökünü, Bonduelle yaşıl noxudunu, pomidorların yarısını, sarımsaq və göyərti qoyuruq. İndi isə üstünə ağ şərab tökürük və xörək bişirilməsinin sonunadək kənara qoyuruq. Ətin üstünə badımcanlar, kartof, soğan və qalan pomidorları qoyuruq. Bunların üstünə ət bulyonunu tökürük, üstünü folqa ilə bağlayırıq və 1- 1,5 saata sobaya qoyaq. Marinada qoyulmuş tərəvəzləri elavə edirik və duxovkada daha 10-15 dəqiqə pörtlədirik. Ənənəvi gürcü resepti üzrə bişirilmiş, dadlı və xeyirli çanaxidən zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Çanaxi


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Falafel - vegetarian kotletləri
Falafel - vegetarian kotletləri

Falafel resepti- noxuddan hazırlanan xırçıldayan kotletlər.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous

6 nəfər 30-45 dəq Asan
Hindistansayağı karri toyuğu
Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Leço - ənənəvi macar yeməyi
Leço - ənənəvi macar yeməyi

Leço– bişirilmiş qırmızı bibər,pomidor və soğan ilə hazırlanır.

3 nəfər 30-45 dəq Asan
Çanaxi

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle tər kökünün otaq hərarətində 1 saat ərzində donunu açırıq. Badımcan, pomidor, kartof, soğanı və əti kublara doğrayırıq. Onları hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya qoyuruq, indi isə duz-istiiot qatırıq. İndi isə böyük kasaya Bonduelle-in tər, bahar kökünü, Bonduelle yaşıl noxudunu, pomidorların yarısını, sarımsaq və göyərti qoyuruq. İndi isə üstünə ağ şərab tökürük və xörək bişirilməsinin sonunadək kənara qoyuruq. Ətin üstünə badımcanlar, kartof, soğan və qalan pomidorları qoyuruq. Bunların üstünə ət bulyonunu tökürük, üstünü folqa ilə bağlayırıq və 1- 1,5 saata sobaya qoyaq. Marinada qoyulmuş tərəvəzləri elavə edirik və duxovkada daha 10-15 dəqiqə pörtlədirik. Ənənəvi gürcü resepti üzrə bişirilmiş, dadlı və xeyirli çanaxidən zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Çanaxi

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description