Çanaxi

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle tər kökünün otaq hərarətində 1 saat ərzində donunu açırıq. Badımcan, pomidor, kartof, soğanı və əti kublara doğrayırıq. Onları hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya qoyuruq, indi isə duz-istiiot qatırıq. İndi isə böyük kasaya Bonduelle-in tər, bahar kökünü, Bonduelle yaşıl noxudunu, pomidorların yarısını, sarımsaq və göyərti qoyuruq. İndi isə üstünə ağ şərab tökürük və xörək bişirilməsinin sonunadək kənara qoyuruq. Ətin üstünə badımcanlar, kartof, soğan və qalan pomidorları qoyuruq. Bunların üstünə ət bulyonunu tökürük, üstünü folqa ilə bağlayırıq və 1- 1,5 saata sobaya qoyaq. Marinada qoyulmuş tərəvəzləri elavə edirik və duxovkada daha 10-15 dəqiqə pörtlədirik. Ənənəvi gürcü resepti üzrə bişirilmiş, dadlı və xeyirli çanaxidən zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Çanaxi


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Puçero - ət qulyaşı
Puçero - ət qulyaşı

Puçero- İspan müstəmləkələri tərəfindən Argentinaya gətirilmiş bir yemək.

12 nəfər 45 deq çox Çətin
Təzə şampinyonlardan salat
Təzə şampinyonlardan salat

Bu gözəl yemək sizi enerji və sevinclə dolduracaq.

4 nəfər 30-45 dəq Orta
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu

Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"

Çex mətbəxində məşhur və hazırlanması çox asan olan ləzzətli qızardılmış pendir resepti .

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Çanaxi

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle tər kökünün otaq hərarətində 1 saat ərzində donunu açırıq. Badımcan, pomidor, kartof, soğanı və əti kublara doğrayırıq. Onları hərarətə davamlı, Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya qoyuruq, indi isə duz-istiiot qatırıq. İndi isə böyük kasaya Bonduelle-in tər, bahar kökünü, Bonduelle yaşıl noxudunu, pomidorların yarısını, sarımsaq və göyərti qoyuruq. İndi isə üstünə ağ şərab tökürük və xörək bişirilməsinin sonunadək kənara qoyuruq. Ətin üstünə badımcanlar, kartof, soğan və qalan pomidorları qoyuruq. Bunların üstünə ət bulyonunu tökürük, üstünü folqa ilə bağlayırıq və 1- 1,5 saata sobaya qoyaq. Marinada qoyulmuş tərəvəzləri elavə edirik və duxovkada daha 10-15 dəqiqə pörtlədirik. Ənənəvi gürcü resepti üzrə bişirilmiş, dadlı və xeyirli çanaxidən zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Çanaxi