Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Çəngəl-bıçağı süfrəyə necə qoymalı

Avropa üsulu çəngəl-bıçaq düzülüşü zamanı istifadə etmək üçün çəngəllər solda, bıçaq və qaşıqlar isə sağda qoyulur. Parıldadılmış çəngəl-bıçaq boşqabın hər iki tərəfinə qoyulur, istifadə edilmış olanlar setdən kənara qoyulur.

Məzələr və əsas yemək üçün çəngəllər boşqabın soluna qoyulur, sağ tərəfdə isə sneklər üçün bıçaq, sup qaşığı və əsas yemək üçün bıçaq qoyulur. Əgər balıq yeməyi hazırlamısınsa, normal çəngəl-bıçaq əvəzinə, xüsusi set qoymalısınız. Balıq üçün çəngəl və bıçaq enli formada olur, onlar kəsmək üçün deyil, əti sümükdən ayırmaq üçündür. Sup qaşığı bıçaqların arasında sağ tərəfdə qoyulur. Kofe/çay qaşığı boşqabın üstünə qoyulur. Sol tərəfdə desert üçün də çəngəl olur.

Mükəmməl düzülüş və simmetriya mükəmməl süfrə üçün vacibdir. Çəngəl-bıçaq süfrənin kənarından 1sm məsafədə qoyulmalıdır. Süfrə ensiz olarsa desert çəngəllərini və kofe/çay qaşığını qoymaya bilərsiniz. Bu aksessuarlar desertlə bərabər verilə bilər.

Çəngəl-bıçağı süfrəyə necə qoymalı

Dostlarınıza deyin bu infoqrafiyaya nəzər yetirsin və yeni bacarıqlardan istifadə edərək möhtəşəm axşam yeməyi yesin.

Yemək ilhamdırıcıları, İpucular və qaydalar

Çəngəl-bıçağı süfrəyə necə qoymalı


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Lazanya - makarondan hazırlanmış zapekanka
Lazanya - makarondan hazırlanmış zapekanka

İtaliyada ən məhşur yeməklərdən biri olan lazanyanın resepti

4 nəfər 45 deq çox Çətin
Qarğıdalı keksi
Qarğıdalı keksi

Qarğıdalı keksi üçün Misir resepti. Ananas dilimləri ilə əla dadır.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Dönər-kəbab
Dönər-kəbab

Şaquli şişdə qızardılmış və təndir çörəyinin içinə qoyularaq süfrəyə verilən quzu ətindən türk xörəyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Ayntopf - tam nahar
Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Çəngəl-bıçağı süfrəyə necə qoymalı

Avropa üsulu çəngəl-bıçaq düzülüşü zamanı istifadə etmək üçün çəngəllər solda, bıçaq və qaşıqlar isə sağda qoyulur. Parıldadılmış çəngəl-bıçaq boşqabın hər iki tərəfinə qoyulur, istifadə edilmış olanlar setdən kənara qoyulur.

Məzələr və əsas yemək üçün çəngəllər boşqabın soluna qoyulur, sağ tərəfdə isə sneklər üçün bıçaq, sup qaşığı və əsas yemək üçün bıçaq qoyulur. Əgər balıq yeməyi hazırlamısınsa, normal çəngəl-bıçaq əvəzinə, xüsusi set qoymalısınız. Balıq üçün çəngəl və bıçaq enli formada olur, onlar kəsmək üçün deyil, əti sümükdən ayırmaq üçündür. Sup qaşığı bıçaqların arasında sağ tərəfdə qoyulur. Kofe/çay qaşığı boşqabın üstünə qoyulur. Sol tərəfdə desert üçün də çəngəl olur.

Mükəmməl düzülüş və simmetriya mükəmməl süfrə üçün vacibdir. Çəngəl-bıçaq süfrənin kənarından 1sm məsafədə qoyulmalıdır. Süfrə ensiz olarsa desert çəngəllərini və kofe/çay qaşığını qoymaya bilərsiniz. Bu aksessuarlar desertlə bərabər verilə bilər.

Çəngəl-bıçağı süfrəyə necə qoymalı

Dostlarınıza deyin bu infoqrafiyaya nəzər yetirsin və yeni bacarıqlardan istifadə edərək möhtəşəm axşam yeməyi yesin.

Yemək ilhamdırıcıları, İpucular və qaydalar

Çəngəl-bıçağı süfrəyə necə qoymalı

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description