Tərəvəzlər nə üçündür? Dünya mətbəxi tərəvəzlərindəki vitaminlər

Tərəvəzlər

Dünya mətbəxi tərəvəzləri bişirmə yolları

Bütün dünyadan yeni yeməkləri dəyərləndirən insanlar adətən müxtəlif bişirmə prinsipləri və metodları ilə tanışdır. Siz, yəqin ki, bir çox Aralıq dənizi regionu restoranlarında verilən qızardılmış tərəvəzlərə, Fransız tərəvəz sotesinə və Asiya “stir-fray”ına (qarışdırılaraq qızardılan kartof) rast gəlmişsiniz. Onlar spesifik coğrafi yerlərə aiddir, beynəlxalq kulinariya portfoliosuna daxildir və ictimai mülkiyyət hesab olunurlar. Düzgün bişirmə üsulları istifadə etmək istədiyiniz tərəvəzlərin növündən asılı olmayaraq yeməyi yaxşı alındırır.

Düzgün bişirildikdə, buxara verilmiş tərəvəzlər, hətta qızardılmış tərəvəzlər və tərəvəz supu reseptləri bir çox vitaminləri saxlamaqla rəngi, dadı və inqredientlərin quruluşunu mükəmməlləşdirə bilər.

Ruhlandırıcı tərəvəz reseptləri dünyası

Yeməklərə marağı az olan və dünyadakı saysız-hesabsız tərəvəz çeşidlərinə laqeyd olan adamlar heç vaxt tərəvəzin frenç-frayzdan artıq bir şey olduğunu öyərənə bilməyəcək. Tərəvəz nədir? Tapa biləcəyiniz ən çoxtərəfli inqrediyentlər arasındadır! Hazırda bütün beynəlxalq restoranlar menyularında bəzi reseptlərə rast gəlinməsinə baxmayaraq, elə delikateslər var ki, ancaq Çin, Meksika, Hind və Yapon restoranları kimi spesifik yeməklər təklif edən yerlərə aiddir.


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Blinçiklər

Blinçiklər

İçlikli blinçiklərin hazırlama resepti- ənənəvi yahudi yeməyi

4 nəfər 30-45 dəq Orta
Gaspaço - tərəvəz şorbası

Gaspaço - tərəvəz şorbası

Gaspaço- soyuq tərəvəz şorbasının resepti

6 nəfər 45 deq çox Asan
Yağlı blinçiklər

Yağlı blinçiklər

Poffertej- adi blinçiklərə oxşayan ənənəvi holland blinçikləri , tək fərqi daha şirin olmaqlarıdır.

6 nəfər 15-30 dəq Asan
Qarğıdalı unundan tortilya

Qarğıdalı unundan tortilya

Tortilya resepti- Meksikalılar tortilyanı çörəy əvəzinə istifadə edir.

10 nəfər 30-45 dəq Asan
Tərəvəzlər nə üçündür? Dünya mətbəxi tərəvəzlərindəki vitaminlər
Tərəvəzlər

Dünya mətbəxi tərəvəzləri bişirmə yolları

Bütün dünyadan yeni yeməkləri dəyərləndirən insanlar adətən müxtəlif bişirmə prinsipləri və metodları ilə tanışdır. Siz, yəqin ki, bir çox Aralıq dənizi regionu restoranlarında verilən qızardılmış tərəvəzlərə, Fransız tərəvəz sotesinə və Asiya “stir-fray”ına (qarışdırılaraq qızardılan kartof) rast gəlmişsiniz. Onlar spesifik coğrafi yerlərə aiddir, beynəlxalq kulinariya portfoliosuna daxildir və ictimai mülkiyyət hesab olunurlar. Düzgün bişirmə üsulları istifadə etmək istədiyiniz tərəvəzlərin növündən asılı olmayaraq yeməyi yaxşı alındırır.

Düzgün bişirildikdə, buxara verilmiş tərəvəzlər, hətta qızardılmış tərəvəzlər və tərəvəz supu reseptləri bir çox vitaminləri saxlamaqla rəngi, dadı və inqredientlərin quruluşunu mükəmməlləşdirə bilər.

Ruhlandırıcı tərəvəz reseptləri dünyası

Yeməklərə marağı az olan və dünyadakı saysız-hesabsız tərəvəz çeşidlərinə laqeyd olan adamlar heç vaxt tərəvəzin frenç-frayzdan artıq bir şey olduğunu öyərənə bilməyəcək. Tərəvəz nədir? Tapa biləcəyiniz ən çoxtərəfli inqrediyentlər arasındadır! Hazırda bütün beynəlxalq restoranlar menyularında bəzi reseptlərə rast gəlinməsinə baxmayaraq, elə delikateslər var ki, ancaq Çin, Meksika, Hind və Yapon restoranları kimi spesifik yeməklər təklif edən yerlərə aiddir.