Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

İtalyansayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle dondurulmuş, bahar tər kökünün üstünə qaynar su töküb 3 dəqiqə gözlədirik. Onu soyuduruq və dilimlərə doğrayırıq. Qırmızı soğanı yarımhalqalara doğrayırıq, sonra ona alma sirkəsi və sudan ibarət olan marinad gəzdiririk. İndi isə ətirli sous hazırlayarıq. Yarım stəkan zeytun yağına 4 xörək qaşığı üzüm sirkəsi əlavə edirik, hərəsindən bir çay qaşığı şəkər, xardal, bir də xörək qaşığı quru oreqano (adi qaraqınıq) və ya reyhan qoyuruq və bütün bunları yaxşıca qarışdırırıq. Kərəviz saplaqlarını iri parçalara doğrayırıq, kökü, soğanı və mərcini əlavə edirik. Sous gəzdiririk və ənənəvi italyan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli italyansayağı salatdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

İtalyansayağı salat


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"
Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"

Knediklərin resepti – ənənəvi Çex mətbəxinə aid bu yemək etin yanında əlavə kimi verilir

3 nəfər 45 deq çox Asan
Brokkolili çin əriştəsi
Brokkolili çin əriştəsi

Çin əriştəsi ve sousda brokkoli mükəmməl birləşmədir. Siz onu çox asan və tez hazırlamaqla, əsl çin dadı əldə edə bilərsiniz. Bu yemək müxtəlif ət məhsulları üçün əsas yemək ve ya qarnir kimi istifadə oluna bilər.

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Hindistansayağı karri toyuğu
Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Biqos
Biqos

Biqos resepti- Polşada bayramlarda bişirilən ənənəvi yemək olan populyar Biqos resepti.

4 nəfər 45 deq çox Orta
İtalyansayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle dondurulmuş, bahar tər kökünün üstünə qaynar su töküb 3 dəqiqə gözlədirik. Onu soyuduruq və dilimlərə doğrayırıq. Qırmızı soğanı yarımhalqalara doğrayırıq, sonra ona alma sirkəsi və sudan ibarət olan marinad gəzdiririk. İndi isə ətirli sous hazırlayarıq. Yarım stəkan zeytun yağına 4 xörək qaşığı üzüm sirkəsi əlavə edirik, hərəsindən bir çay qaşığı şəkər, xardal, bir də xörək qaşığı quru oreqano (adi qaraqınıq) və ya reyhan qoyuruq və bütün bunları yaxşıca qarışdırırıq. Kərəviz saplaqlarını iri parçalara doğrayırıq, kökü, soğanı və mərcini əlavə edirik. Sous gəzdiririk və ənənəvi italyan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli italyansayağı salatdan zövq alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

İtalyansayağı salat

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description