Karioka farofası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Sarı və yaşıl bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Mal ətini duzlanmış suda bişiririk və kublara doğrayırıq. Tavaya bir parça kərə yağı qoyuruq və mal ətini onda qızardırıq. İndi iki təzə bananı doğrayırıq. Əti boşqaba düzürük. Həmin yağda qızıl qabıq alınana kimi soğanı qızardırıq. Yumurtaları bura tökürük, göyərtini əlavə edirik, blenderdə doğranmış qarğıdalını əlavə edirik. Yumurta kütləsinə ət parçalarını, bananı, Bonduelle çəyirdəksiz yaşıl zeytununu əlavə edirik. İndi zövqə görə duz-isiot qatmaq lazımdır. Bütün bunları yaxşıca qarışdırırıq, üstünə isə bir az qarğıdalı ununu səpirik, orta odda qapaq altında 5 dəqiqə gözlədirik.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Karioka farofası


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Ayntopf - tam nahar
Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Humus dip - ərəb qəlyanaltısı
Humus dip - ərəb qəlyanaltısı

Humus dip hazırlamasının resepti- pita və ya çips ilə süfrəyə verilir, qonaqlarınız üçün orijinal qəlyanaltı ola bilər.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous

6 nəfər 30-45 dəq Asan
Hindistansayağı karri toyuğu
Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Karioka farofası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Sarı və yaşıl bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Mal ətini duzlanmış suda bişiririk və kublara doğrayırıq. Tavaya bir parça kərə yağı qoyuruq və mal ətini onda qızardırıq. İndi iki təzə bananı doğrayırıq. Əti boşqaba düzürük. Həmin yağda qızıl qabıq alınana kimi soğanı qızardırıq. Yumurtaları bura tökürük, göyərtini əlavə edirik, blenderdə doğranmış qarğıdalını əlavə edirik. Yumurta kütləsinə ət parçalarını, bananı, Bonduelle çəyirdəksiz yaşıl zeytununu əlavə edirik. İndi zövqə görə duz-isiot qatmaq lazımdır. Bütün bunları yaxşıca qarışdırırıq, üstünə isə bir az qarğıdalı ununu səpirik, orta odda qapaq altında 5 dəqiqə gözlədirik.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Karioka farofası