Karioka farofası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Sarı və yaşıl bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Mal ətini duzlanmış suda bişiririk və kublara doğrayırıq. Tavaya bir parça kərə yağı qoyuruq və mal ətini onda qızardırıq. İndi iki təzə bananı doğrayırıq. Əti boşqaba düzürük. Həmin yağda qızıl qabıq alınana kimi soğanı qızardırıq. Yumurtaları bura tökürük, göyərtini əlavə edirik, blenderdə doğranmış qarğıdalını əlavə edirik. Yumurta kütləsinə ət parçalarını, bananı, Bonduelle çəyirdəksiz yaşıl zeytununu əlavə edirik. İndi zövqə görə duz-isiot qatmaq lazımdır. Bütün bunları yaxşıca qarışdırırıq, üstünə isə bir az qarğıdalı ununu səpirik, orta odda qapaq altında 5 dəqiqə gözlədirik.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Karioka farofası


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Humus dip - ərəb qəlyanaltısı

Humus dip - ərəb qəlyanaltısı

Humus dip hazırlamasının resepti- pita və ya çips ilə süfrəyə verilir, qonaqlarınız üçün orijinal qəlyanaltı ola bilər.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Mayonez

Mayonez

Əsl adı mayonezli sous olan ama daha çox “mayonez” kimi bilinən Fransız sousu resepti.

4 nəfər 15-30 dəq Asan
Lazanya - makarondan hazırlanmış zapekanka

Lazanya - makarondan hazırlanmış zapekanka

İtaliyada ən məhşur yeməklərdən biri olan lazanyanın resepti

4 nəfər 45 deq çox Çətin
Leço - ənənəvi macar yeməyi

Leço - ənənəvi macar yeməyi

Leço– bişirilmiş qırmızı bibər,pomidor və soğan ilə hazırlanır.

3 nəfər 30-45 dəq Asan
Karioka farofası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Sarı və yaşıl bibəri nazik zolaqlara doğrayırıq. Mal ətini duzlanmış suda bişiririk və kublara doğrayırıq. Tavaya bir parça kərə yağı qoyuruq və mal ətini onda qızardırıq. İndi iki təzə bananı doğrayırıq. Əti boşqaba düzürük. Həmin yağda qızıl qabıq alınana kimi soğanı qızardırıq. Yumurtaları bura tökürük, göyərtini əlavə edirik, blenderdə doğranmış qarğıdalını əlavə edirik. Yumurta kütləsinə ət parçalarını, bananı, Bonduelle çəyirdəksiz yaşıl zeytununu əlavə edirik. İndi zövqə görə duz-isiot qatmaq lazımdır. Bütün bunları yaxşıca qarışdırırıq, üstünə isə bir az qarğıdalı ununu səpirik, orta odda qapaq altında 5 dəqiqə gözlədirik.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Karioka farofası