Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq

Çizkeykin ən qədim resepti 1596-cı ilə aiddir ki, bu ildə Anna Alarm onu ilk dəfə aşpazlıq kitabında dərc edib. Yüz il sonra çizkeyk hazırlanmasının bir neçə üsulu Nürnberq Aşpazlıq kitabında əksini tapıb. Kəsmik həmişə çizkeykin əsası olur, onun duzlu olmaması vacibdir. Ona şəkər, yumurtalar və süd əlavə edilir, alınmış qarışıq sobada bişirilir. Olduqca tez-tez giləmeyvələr - moruq, tut, albalı, qırmızı və qara qarağat, qaragilə və meyvələr - gavalı, portağal, kişmiş, badam və s əlavə edilir.


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous

6 nəfər 30-45 dəq Asan
Paprikaş
Paprikaş

Paprikaş resepti

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Xoriatiklər – yunansayağı salat
Xoriatiklər – yunansayağı salat

Xoriatik resepti (yunansayağı salat)- yunan mətbəxinin tacı olan yemək.

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Kalalaatikko– balıq zapekankası
Kalalaatikko– balıq zapekankası

Kalalaatikko-Finlandiya mətbəxinə aid olan balıq zapekanka resepti.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq

Çizkeykin ən qədim resepti 1596-cı ilə aiddir ki, bu ildə Anna Alarm onu ilk dəfə aşpazlıq kitabında dərc edib. Yüz il sonra çizkeyk hazırlanmasının bir neçə üsulu Nürnberq Aşpazlıq kitabında əksini tapıb. Kəsmik həmişə çizkeykin əsası olur, onun duzlu olmaması vacibdir. Ona şəkər, yumurtalar və süd əlavə edilir, alınmış qarışıq sobada bişirilir. Olduqca tez-tez giləmeyvələr - moruq, tut, albalı, qırmızı və qara qarağat, qaragilə və meyvələr - gavalı, portağal, kişmiş, badam və s əlavə edilir.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description