Kiçik qarğıdalı qıçası reseptləri və onların müxtəlifliyi

Kiçik qarğıdalı qıçası barədə bunları bilmək gərəkdir

Özünəməxsus cəhətinə baxmayaraq, kiçik qarğıdalı qıçası reseptlərinin çoxusu onu tərəvəz kimi daxil edir. Onun özünəməxsusluğu ilə dadı arasındakı məsafə (kiçik qıça ilə normal qarğıdalı arasında çox fərq var) nəyi bişirəcəyinizə qərar verməkdən başlayaraq uzun olur. Ən yaxşısı, kiçik qarğıdalı qıçasının normal tərəvəzlərlə yavan ət arasında qaldığını nəzərə almaqdır. Təbii olaraq, bu strategiya dada deyil, əksinə, bişirmə vaxtı və tərzini kiçik qıçadan maksimum yararlanmağa uyğunlaşdırmaq ideyasına əsaslanır.
 

Məsləhət görülən reseptlər

Ustalıq və kreativliklə mətbəxinizdəki payız axşamlarını zənginləşdirəcək olan iki fərqli izahatla aşağıda tanış olacaqsınız. Belə ki, onların hər ikisi sadə və olduqca asandır:

  • İki konserv qutusu Bonduelle kiçik qarğıdalı və bir qutu Bonduelle yerköküsü götürün. Hamısını təxminən 2sm qalınlıqda hissələrə doğrayın. Un və südlə yüngül sous bişirin (200 qr) və limonlu istiotdan istifadə edərək şirin, azca kəskin effekt əldə edin. Sousu qarışığın üzərinə əlavə edin və cəfəri qatın.
  • Normal unu (2 qisim), qarğıdalı unu (1 qisim) və kimyonu homogen qarışıq olana qədər qarışdırın. Bonduelle kiçik qarğıdalı konservini açın və qarğıdalını azca qurumağa qoyun. Tava götürün, onu bir qədər normal və ya bitki yağı ilə qızdırın və qarışığa batırılmış kiçik qarğıdalıları bir-bir bişirin. Təzə bibər və az yağlı ətlə süfrəyə verin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Siciliya spagettisi üçün resept - italyan mətbəxindən spesifik yemək.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas- mal əti hazırlanan və piydə qızardılmış Argentinanın iri düşbərəsi

8 nəfər 45 deq çox Orta
Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat
Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat

Bu salat – yüngül teksturası ilə nahar və ya şam yeməyinə verilə bilən sağlam və dadlı qəlyanaltıdır.

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Şirin qarğıdalı ilə qrildə bişmiş qızılbalıq
Şirin qarğıdalı ilə qrildə bişmiş qızılbalıq

Sizin zövqünüzü oxşayacaq dadlı yemək

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Kiçik qarğıdalı qıçası reseptləri və onların müxtəlifliyi

Kiçik qarğıdalı qıçası barədə bunları bilmək gərəkdir

Özünəməxsus cəhətinə baxmayaraq, kiçik qarğıdalı qıçası reseptlərinin çoxusu onu tərəvəz kimi daxil edir. Onun özünəməxsusluğu ilə dadı arasındakı məsafə (kiçik qıça ilə normal qarğıdalı arasında çox fərq var) nəyi bişirəcəyinizə qərar verməkdən başlayaraq uzun olur. Ən yaxşısı, kiçik qarğıdalı qıçasının normal tərəvəzlərlə yavan ət arasında qaldığını nəzərə almaqdır. Təbii olaraq, bu strategiya dada deyil, əksinə, bişirmə vaxtı və tərzini kiçik qıçadan maksimum yararlanmağa uyğunlaşdırmaq ideyasına əsaslanır.
 

Məsləhət görülən reseptlər

Ustalıq və kreativliklə mətbəxinizdəki payız axşamlarını zənginləşdirəcək olan iki fərqli izahatla aşağıda tanış olacaqsınız. Belə ki, onların hər ikisi sadə və olduqca asandır:

  • İki konserv qutusu Bonduelle kiçik qarğıdalı və bir qutu Bonduelle yerköküsü götürün. Hamısını təxminən 2sm qalınlıqda hissələrə doğrayın. Un və südlə yüngül sous bişirin (200 qr) və limonlu istiotdan istifadə edərək şirin, azca kəskin effekt əldə edin. Sousu qarışığın üzərinə əlavə edin və cəfəri qatın.
  • Normal unu (2 qisim), qarğıdalı unu (1 qisim) və kimyonu homogen qarışıq olana qədər qarışdırın. Bonduelle kiçik qarğıdalı konservini açın və qarğıdalını azca qurumağa qoyun. Tava götürün, onu bir qədər normal və ya bitki yağı ilə qızdırın və qarışığa batırılmış kiçik qarğıdalıları bir-bir bişirin. Təzə bibər və az yağlı ətlə süfrəyə verin.