Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Aroma, tekstura və dad kofe içərkən qiymətləndirilən əsas faktorlardır. Lakin, fərdi üstünlüklər əsas rol oynayır.

Görmə hissiyatı İlk bir neçə saniyə, digər hisslər- dad və qoxu hərəkətə keçmədən, baxışımız kofenin keyfiyyətini qiymətləndirir. Görmə hissi, rəngin intensivliyini, teskturanı və köpüyün təbii strukturunu qiymətləndirir. Bundan əlavə, kofenin süfrəyə verilmə yolu da görmə hissimizə təsir edir. Biz diqqətimizi kofeni içdiyimiz bakal və ya fincana, kofenin dekorasiyasına (şokolad tozu, fındıq və portağal dilimləri ilə qarışdırılmış döyülmüş krem) yönəldirik. Qoxu hissi Burnumuz kofe fincanından gələn aroma qoxusunu hiss edir. İnsan burnu 10000 fərqli aromanı ayırd edə bilir. 80% dad hisləri qoxu hissiyatı ilə tanınır. Qoxu təsirləri kofeyə müxtəlif əlavələr etməklə gücləndirilə bilər. Ən çox istifadə edilən darçın, vanil və hildir. Dad hissi İnsan dili 4 əsas dadı tanıyır: şirin, duzlu, turş və acı. Dadlandırılmış siroplar və bal kofenin dadını zənginləşdirə bilər. Bunlar digər əlavələrlə kombinasiyada unikal birləşmə yaradır.

Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Dostlarınızla dadlı kofe hazırlayın.

Qəhvənin xeyri və zərəri

Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Ayntopf - tam nahar
Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası
Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası

Yemək isti halda süfrəyə verilir, qaymaqlı noxud şorbası - bütün ailə üçün sağlam ləzzətdir!

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Çorizo kolbasası və brokkoli ilə maffinlər
Çorizo kolbasası və brokkoli ilə maffinlər

Hər süfrə üçün dadlı maffinlər

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Tərəvəzli badımcan ruleti
Tərəvəzli badımcan ruleti

Xüsusi günlər üçün dadlı və ətrli resept

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Aroma, tekstura və dad kofe içərkən qiymətləndirilən əsas faktorlardır. Lakin, fərdi üstünlüklər əsas rol oynayır.

Görmə hissiyatı İlk bir neçə saniyə, digər hisslər- dad və qoxu hərəkətə keçmədən, baxışımız kofenin keyfiyyətini qiymətləndirir. Görmə hissi, rəngin intensivliyini, teskturanı və köpüyün təbii strukturunu qiymətləndirir. Bundan əlavə, kofenin süfrəyə verilmə yolu da görmə hissimizə təsir edir. Biz diqqətimizi kofeni içdiyimiz bakal və ya fincana, kofenin dekorasiyasına (şokolad tozu, fındıq və portağal dilimləri ilə qarışdırılmış döyülmüş krem) yönəldirik. Qoxu hissi Burnumuz kofe fincanından gələn aroma qoxusunu hiss edir. İnsan burnu 10000 fərqli aromanı ayırd edə bilir. 80% dad hisləri qoxu hissiyatı ilə tanınır. Qoxu təsirləri kofeyə müxtəlif əlavələr etməklə gücləndirilə bilər. Ən çox istifadə edilən darçın, vanil və hildir. Dad hissi İnsan dili 4 əsas dadı tanıyır: şirin, duzlu, turş və acı. Dadlandırılmış siroplar və bal kofenin dadını zənginləşdirə bilər. Bunlar digər əlavələrlə kombinasiyada unikal birləşmə yaradır.

Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Dostlarınızla dadlı kofe hazırlayın.

Qəhvənin xeyri və zərəri

Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description