Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Aroma, tekstura və dad kofe içərkən qiymətləndirilən əsas faktorlardır. Lakin, fərdi üstünlüklər əsas rol oynayır.

Görmə hissiyatı İlk bir neçə saniyə, digər hisslər- dad və qoxu hərəkətə keçmədən, baxışımız kofenin keyfiyyətini qiymətləndirir. Görmə hissi, rəngin intensivliyini, teskturanı və köpüyün təbii strukturunu qiymətləndirir. Bundan əlavə, kofenin süfrəyə verilmə yolu da görmə hissimizə təsir edir. Biz diqqətimizi kofeni içdiyimiz bakal və ya fincana, kofenin dekorasiyasına (şokolad tozu, fındıq və portağal dilimləri ilə qarışdırılmış döyülmüş krem) yönəldirik. Qoxu hissi Burnumuz kofe fincanından gələn aroma qoxusunu hiss edir. İnsan burnu 10000 fərqli aromanı ayırd edə bilir. 80% dad hisləri qoxu hissiyatı ilə tanınır. Qoxu təsirləri kofeyə müxtəlif əlavələr etməklə gücləndirilə bilər. Ən çox istifadə edilən darçın, vanil və hildir. Dad hissi İnsan dili 4 əsas dadı tanıyır: şirin, duzlu, turş və acı. Dadlandırılmış siroplar və bal kofenin dadını zənginləşdirə bilər. Bunlar digər əlavələrlə kombinasiyada unikal birləşmə yaradır.

Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Dostlarınızla dadlı kofe hazırlayın.

Qəhvənin xeyri və zərəri

Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Tiramisu - maskarpone pendirli italyan deserti
Tiramisu - maskarpone pendirli italyan deserti

Tiramisu üçün resept - bu desert lanç üçün idealdır. Ənənəvi olaraq o, soyuq halda espresso ilə verilir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu

Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Dip tahina - küncüt məcunu
Dip tahina - küncüt məcunu

Dip tahina resepti- küncüt sousundan hazırlanan sous

4 nəfər 15 dəq az Asan
Kalalaatikko– balıq zapekankası
Kalalaatikko– balıq zapekankası

Kalalaatikko-Finlandiya mətbəxinə aid olan balıq zapekanka resepti.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Aroma, tekstura və dad kofe içərkən qiymətləndirilən əsas faktorlardır. Lakin, fərdi üstünlüklər əsas rol oynayır.

Görmə hissiyatı İlk bir neçə saniyə, digər hisslər- dad və qoxu hərəkətə keçmədən, baxışımız kofenin keyfiyyətini qiymətləndirir. Görmə hissi, rəngin intensivliyini, teskturanı və köpüyün təbii strukturunu qiymətləndirir. Bundan əlavə, kofenin süfrəyə verilmə yolu da görmə hissimizə təsir edir. Biz diqqətimizi kofeni içdiyimiz bakal və ya fincana, kofenin dekorasiyasına (şokolad tozu, fındıq və portağal dilimləri ilə qarışdırılmış döyülmüş krem) yönəldirik. Qoxu hissi Burnumuz kofe fincanından gələn aroma qoxusunu hiss edir. İnsan burnu 10000 fərqli aromanı ayırd edə bilir. 80% dad hisləri qoxu hissiyatı ilə tanınır. Qoxu təsirləri kofeyə müxtəlif əlavələr etməklə gücləndirilə bilər. Ən çox istifadə edilən darçın, vanil və hildir. Dad hissi İnsan dili 4 əsas dadı tanıyır: şirin, duzlu, turş və acı. Dadlandırılmış siroplar və bal kofenin dadını zənginləşdirə bilər. Bunlar digər əlavələrlə kombinasiyada unikal birləşmə yaradır.

Kofe - hissləri stimullaşdıran içki

Dostlarınızla dadlı kofe hazırlayın.

Qəhvənin xeyri və zərəri

Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description