
Təbiiliyi və sağlamlığı ön planda tutan, ağız dadınızın əvəzolunmaz ləzzətlərindən olan Bonduelle olaraq yeni, dadlı və maraqlı reseptlərlə dolu bir layihə ilə qarşınızdayıq. Budəfəki qonaqlarımız rəqəmsal aləmdə yemək və kulinariya sahəsində özlərini təsdiqləmiş, özünəməxsus reseptləri ilə seçilən 3 dəyərli xanım Nigar Əsgər, İlya Mamedova və Nərmin Ismayilova. Qonaqlarımız hazırladıqları yeni reseptlərdə "Qarğıdalı dənələri" və "Meksikanskaya" məhsullarımızdan istifadə ediblər.
Qonaqlarımızın salatların məşhur inqrediyentlərindən olan qızılı, xırtıldayan, şirəli "Qarğıdalı dənələri" və hazır tərəvəz yeməyi, qəlyanaltı, qarnir və salat üçün əsas kimi istifadə edilən "Meksikanskaya" ilə hazırladıqları təamları sizə təqdim edirik.
- Krem pendir və qarğıdalı ilə toyuq şorbası
- Yay salatı
- Qarğıdalı qarışımı kələm salatı
- Meksikansayağı düyü
- Qarğıdalı və pendir ilə yaz bükmələri
- Toyuq quesadilla
- Qarğıdalı və noxudlu makaron
- Qarğıdalı fritters
- "Bonduelle" salatı
- Özbəksayağı ət qarğıdalı ilə
- Meksikansayağı qarnir
- One pan Corn pasta
- Kələmli qarğıdalı salatı
Bizi və qonaqlarımızı sosial şəbəkələrdə: Facebook, Instagram və YouTube izləməyi unutmayın. Qeyd edək ki, layihə 1 maydan 31 iyuna qədər davam edəcək.
Bonduelle ilə yemək hazırlamaq çox əyləncəlidir, tərəvəzləri doğrayıb, yumaq da lazım deyil. Bunun əvəzinə, özünəməxsus yanaşmanızdan istifadə edərək yeni əlavələr edib, yaradıcılığınızı ortaya qoya bilərsiniz. Siz də bizim rəngarəng tərəvəz qarışıqlarımız sayəsində çox fərqli salatları sınaqdan keçirə və öz unikal reseptinizi hazırlaya bilərsiniz. Süfrənizin şah əsərini Bonduelle tərəvəzləri ilə hazırlayın!