Qeyri-adi və sağlam salat ədviyyələri üçün kulinariya təbləri

Kulinariya təbləri

Dadlı və sağlam yemək kimi, salat əvəzolunmazdır - tam sağlam inqrediyentlərdən hazırlanan bu yemək bütün pəhriz tutanlar üçün əsas qidadır. Bundan əlavə, salat hazırlanmasında bir çox eksperimentlər keçirmək mümkündür və bu sizə oxşar reseptlərdən bezdiyiniz zaman kulinariya təbi verir. Bu yeməyi maraqlı və fərqli etmək üçün ən yaxşı yol odur ki, ona heç dadmadığınız sağlam salat ədviyyələri vura bilərsiz. Çox adam zeytun yağı və mayonez ilə qane olur - lakin, salatlara yeni və qeyi-adi dadlar vermək üçün tam mənası ilə onlarla yollar var!
Möhtəşəm salat ədviyyələri üçün tövsiyyə olunan bir neçə sağlam inqrediyent təklifi:

Ayran – salata yumşaq və kremli tekstura əlavə edir və dadına turşluq qatır; ədviyyə üçün yaxşı baza iqrediyenti rolunu oynayır.
Feta pendiri/Tofu – zeytun yağında əzilməyə meylli və tərəvəzlərin üstünü örtüb həmcins və dadlı bir lay əmələ gətirən feta pendiri sağlam salat ədviyyələri üçün əsasdır (ən azı, Aralıq dənizi zonasında). Əgər pendir sevmirsinizsə, Tofudan əla veqetarian alternativi kimi istifadə edə bilərsiniz.

Qoz-fındıq

Badam, keşyu, qoz və fındıq hər bir salat üçün əla əlavələrdir. Onlar protein və vacib mikroelementlərdən olan sink və dəmirlə zəngindir və həmçinin olduqca dadlıdır!
 
 salat ədviyyələri

Şirələr– çox adam şirə konsentrantlarını dad üçün istifadə edir, çünki onlar tərəvəzlərə meyvə dadı verə bilir. Dad və qoxu baxımından konsentratlar çox böyük gücə malikdir, buna görə də onlardan ehtiyatla istifadə edin. Başlanğıc üçün ən yaxşı resept alma xardalı ədviyyəsi olardı.
Hətta ən dadlı tərəvəzlər qarışığa sağlam salat ədviyyələri əlavə etməklə daha da yaxşı olar bilər. Ən azı, salat ədviyyələri tanış yeməklərin dadını dəyişmək üçün yaxşı yoldur və kulinar təblərinizi sınamaq üçün bir meydançadır!

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Ayntopf - tam nahar

Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Alfaxores- qatılaşdırılmış südlü biskvitlər

Alfaxores- qatılaşdırılmış südlü biskvitlər

Birçox Latin Amerika ölkələrində və İspanyada Alfaxores adı ilə şirniyyat görə bilərsiniz, lakin reseptlər tamamilə fərqlənir.

20 nəfər 45 deq çox Orta
Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy- bütün dünyada tanınan tərəvəz yeməyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous

6 nəfər 30-45 dəq Asan
Qeyri-adi və sağlam salat ədviyyələri üçün kulinariya təbləri

Kulinariya təbləri

Dadlı və sağlam yemək kimi, salat əvəzolunmazdır - tam sağlam inqrediyentlərdən hazırlanan bu yemək bütün pəhriz tutanlar üçün əsas qidadır. Bundan əlavə, salat hazırlanmasında bir çox eksperimentlər keçirmək mümkündür və bu sizə oxşar reseptlərdən bezdiyiniz zaman kulinariya təbi verir. Bu yeməyi maraqlı və fərqli etmək üçün ən yaxşı yol odur ki, ona heç dadmadığınız sağlam salat ədviyyələri vura bilərsiz. Çox adam zeytun yağı və mayonez ilə qane olur - lakin, salatlara yeni və qeyi-adi dadlar vermək üçün tam mənası ilə onlarla yollar var!
Möhtəşəm salat ədviyyələri üçün tövsiyyə olunan bir neçə sağlam inqrediyent təklifi:

Ayran – salata yumşaq və kremli tekstura əlavə edir və dadına turşluq qatır; ədviyyə üçün yaxşı baza iqrediyenti rolunu oynayır.
Feta pendiri/Tofu – zeytun yağında əzilməyə meylli və tərəvəzlərin üstünü örtüb həmcins və dadlı bir lay əmələ gətirən feta pendiri sağlam salat ədviyyələri üçün əsasdır (ən azı, Aralıq dənizi zonasında). Əgər pendir sevmirsinizsə, Tofudan əla veqetarian alternativi kimi istifadə edə bilərsiniz.

Qoz-fındıq

Badam, keşyu, qoz və fındıq hər bir salat üçün əla əlavələrdir. Onlar protein və vacib mikroelementlərdən olan sink və dəmirlə zəngindir və həmçinin olduqca dadlıdır!
 
 salat ədviyyələri

Şirələr– çox adam şirə konsentrantlarını dad üçün istifadə edir, çünki onlar tərəvəzlərə meyvə dadı verə bilir. Dad və qoxu baxımından konsentratlar çox böyük gücə malikdir, buna görə də onlardan ehtiyatla istifadə edin. Başlanğıc üçün ən yaxşı resept alma xardalı ədviyyəsi olardı.
Hətta ən dadlı tərəvəzlər qarışığa sağlam salat ədviyyələri əlavə etməklə daha da yaxşı olar bilər. Ən azı, salat ədviyyələri tanış yeməklərin dadını dəyişmək üçün yaxşı yoldur və kulinar təblərinizi sınamaq üçün bir meydançadır!