Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Makaronun növləri

Ələnməmiş undan hazırlanan makaronlar – buraya ələnməmiş undan hazırlanmış hər növ makaron daxildir. Bu buğda unu (makaron qonur sarı rəngdə olur) və ya çovdar (makaron qara-qəhvəyi rəngdə olur) ola bilər. Ələnməmiş undan hazırlanmış makaronda adi makaronda olandan daha çox vitamin və minerallar olur.

Düyü əriştəsi düyü unundan hazırlanır. Onun tərkibində əsasən nişasta olur və öz və yağ olmur. Bu yemək Asiyada, xüsusən də Çində çox məşhurdur. O, toyuq, dəniz məhsulları və tərəvəzlərlə birgə süfrəyə verilə bilər və Asiya şorbaları üçün əla seçimdir.

Soya paxlası makaronu – ola bilsin çoxlarınız bu makaronun adına güvənərək onun soya paxlasından alındığını desin, lakin bu belə deyil. Əslində onun tərkibində maşdan alınmış nişastaya daha çox rast gəlmək olar. Onun tərkibində təqribən 10% zülal var və öz yoxdur. Əsasən şorbalara və yaz fəsəlilərinə əlavə olaraq təqdim edilir. Mal əti və tərəvəzlərlə birgə də süfrəyə verilə bilər.

Qarğıdalı makaronu – qarğıdalı unundan əldə edilən sarı rəngli makarondur. O, liflərlə, B, E və A vitaminləri ilə zəngindir. Onun tərkibində həmçinin maqnezium və kalium var. Bu makaronun sağlamlıq üçün çox faydalı olduğu hesab edilir. O, Meksika salatları üçün münasibdir və paxlalarla əla dadır.

Makaronun növləri

Sevdiyiniz makaron növünü kəşf edin

Digər dadlı reseptlər üçün buraya daxil olun:

Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Asiya mətbəxləri

Meksika mətbəxi


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Qarğıdalı ilə smuzi
Qarğıdalı ilə smuzi

Qarğıdalı və bananla smuzi səhər və günorta ara yeməyi kimi idealdır.

2 nəfər 15 dəq az Asan
Yaşıl lobya, qabaq və xırçıltılı pançetta ilə ilıq salat
Yaşıl lobya, qabaq və xırçıltılı pançetta ilə ilıq salat

Vitaminlərlə zəngin qidalandırıcı salat nahar və şam yeməyi üçün idealdır

2 nəfər 15-30 dəq Orta
Brokkolili çin əriştəsi
Brokkolili çin əriştəsi

Çin əriştəsi ve sousda brokkoli mükəmməl birləşmədir. Siz onu çox asan və tez hazırlamaqla, əsl çin dadı əldə edə bilərsiniz. Bu yemək müxtəlif ət məhsulları üçün əsas yemək ve ya qarnir kimi istifadə oluna bilər.

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Dönər-kəbab
Dönər-kəbab

Şaquli şişdə qızardılmış və təndir çörəyinin içinə qoyularaq süfrəyə verilən quzu ətindən türk xörəyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Makaronun növləri

Ələnməmiş undan hazırlanan makaronlar – buraya ələnməmiş undan hazırlanmış hər növ makaron daxildir. Bu buğda unu (makaron qonur sarı rəngdə olur) və ya çovdar (makaron qara-qəhvəyi rəngdə olur) ola bilər. Ələnməmiş undan hazırlanmış makaronda adi makaronda olandan daha çox vitamin və minerallar olur.

Düyü əriştəsi düyü unundan hazırlanır. Onun tərkibində əsasən nişasta olur və öz və yağ olmur. Bu yemək Asiyada, xüsusən də Çində çox məşhurdur. O, toyuq, dəniz məhsulları və tərəvəzlərlə birgə süfrəyə verilə bilər və Asiya şorbaları üçün əla seçimdir.

Soya paxlası makaronu – ola bilsin çoxlarınız bu makaronun adına güvənərək onun soya paxlasından alındığını desin, lakin bu belə deyil. Əslində onun tərkibində maşdan alınmış nişastaya daha çox rast gəlmək olar. Onun tərkibində təqribən 10% zülal var və öz yoxdur. Əsasən şorbalara və yaz fəsəlilərinə əlavə olaraq təqdim edilir. Mal əti və tərəvəzlərlə birgə də süfrəyə verilə bilər.

Qarğıdalı makaronu – qarğıdalı unundan əldə edilən sarı rəngli makarondur. O, liflərlə, B, E və A vitaminləri ilə zəngindir. Onun tərkibində həmçinin maqnezium və kalium var. Bu makaronun sağlamlıq üçün çox faydalı olduğu hesab edilir. O, Meksika salatları üçün münasibdir və paxlalarla əla dadır.

Makaronun növləri

Sevdiyiniz makaron növünü kəşf edin

Digər dadlı reseptlər üçün buraya daxil olun:

Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Asiya mətbəxləri

Meksika mətbəxi

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description