Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Makaronun növləri

Ələnməmiş undan hazırlanan makaronlar – buraya ələnməmiş undan hazırlanmış hər növ makaron daxildir. Bu buğda unu (makaron qonur sarı rəngdə olur) və ya çovdar (makaron qara-qəhvəyi rəngdə olur) ola bilər. Ələnməmiş undan hazırlanmış makaronda adi makaronda olandan daha çox vitamin və minerallar olur.

Düyü əriştəsi düyü unundan hazırlanır. Onun tərkibində əsasən nişasta olur və öz və yağ olmur. Bu yemək Asiyada, xüsusən də Çində çox məşhurdur. O, toyuq, dəniz məhsulları və tərəvəzlərlə birgə süfrəyə verilə bilər və Asiya şorbaları üçün əla seçimdir.

Soya paxlası makaronu – ola bilsin çoxlarınız bu makaronun adına güvənərək onun soya paxlasından alındığını desin, lakin bu belə deyil. Əslində onun tərkibində maşdan alınmış nişastaya daha çox rast gəlmək olar. Onun tərkibində təqribən 10% zülal var və öz yoxdur. Əsasən şorbalara və yaz fəsəlilərinə əlavə olaraq təqdim edilir. Mal əti və tərəvəzlərlə birgə də süfrəyə verilə bilər.

Qarğıdalı makaronu – qarğıdalı unundan əldə edilən sarı rəngli makarondur. O, liflərlə, B, E və A vitaminləri ilə zəngindir. Onun tərkibində həmçinin maqnezium və kalium var. Bu makaronun sağlamlıq üçün çox faydalı olduğu hesab edilir. O, Meksika salatları üçün münasibdir və paxlalarla əla dadır.

Makaronun növləri

Sevdiyiniz makaron növünü kəşf edin

Digər dadlı reseptlər üçün buraya daxil olun:

Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Asiya mətbəxləri

Meksika mətbəxi


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Xama ilə pörtlədilmiş şampinyonlar
Xama ilə pörtlədilmiş şampinyonlar

Xama sousunda pörtülmüş dadlı və faydalı şampinyonların resepti.

4 nəfər 15-30 dəq Orta
Krem pendirli, noxudlu və qulançarlı makaron
Krem pendirli, noxudlu və qulançarlı makaron

Dadlı makaron istəyirsinizsə bu resept idealdır! Bu yeməyi hazırlamaq asandır və mütləq əlavə bir porsiya da istəyəcəksiniz

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya
Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Bol şüyüd və sarımsaqlı isti lobyalı yemək! Çox sadə və dadlı. Süfrəyə həm qəlyanaltı, həm də əsas yemək kimi verilə bilər.

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Yaşıl lobya, qabaq və xırçıltılı pançetta ilə ilıq salat
Yaşıl lobya, qabaq və xırçıltılı pançetta ilə ilıq salat

Vitaminlərlə zəngin qidalandırıcı salat nahar və şam yeməyi üçün idealdır

2 nəfər 15-30 dəq Orta
Makaronun növləri

Ələnməmiş undan hazırlanan makaronlar – buraya ələnməmiş undan hazırlanmış hər növ makaron daxildir. Bu buğda unu (makaron qonur sarı rəngdə olur) və ya çovdar (makaron qara-qəhvəyi rəngdə olur) ola bilər. Ələnməmiş undan hazırlanmış makaronda adi makaronda olandan daha çox vitamin və minerallar olur.

Düyü əriştəsi düyü unundan hazırlanır. Onun tərkibində əsasən nişasta olur və öz və yağ olmur. Bu yemək Asiyada, xüsusən də Çində çox məşhurdur. O, toyuq, dəniz məhsulları və tərəvəzlərlə birgə süfrəyə verilə bilər və Asiya şorbaları üçün əla seçimdir.

Soya paxlası makaronu – ola bilsin çoxlarınız bu makaronun adına güvənərək onun soya paxlasından alındığını desin, lakin bu belə deyil. Əslində onun tərkibində maşdan alınmış nişastaya daha çox rast gəlmək olar. Onun tərkibində təqribən 10% zülal var və öz yoxdur. Əsasən şorbalara və yaz fəsəlilərinə əlavə olaraq təqdim edilir. Mal əti və tərəvəzlərlə birgə də süfrəyə verilə bilər.

Qarğıdalı makaronu – qarğıdalı unundan əldə edilən sarı rəngli makarondur. O, liflərlə, B, E və A vitaminləri ilə zəngindir. Onun tərkibində həmçinin maqnezium və kalium var. Bu makaronun sağlamlıq üçün çox faydalı olduğu hesab edilir. O, Meksika salatları üçün münasibdir və paxlalarla əla dadır.

Makaronun növləri

Sevdiyiniz makaron növünü kəşf edin

Digər dadlı reseptlər üçün buraya daxil olun:

Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Asiya mətbəxləri

Meksika mətbəxi

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description