This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat


Recipes that might interest you

Pizza bütün dünyada sevilən yemək
Pizza bütün dünyada sevilən yemək

Bolqar bibərli kiçik pizza resepti. Pizza xəmiri resepti öz uzun tarixi var.

2 persons over 45 min Medium
Duzlu qızılbalıq
Duzlu qızılbalıq

Mərcimək souslu duzlu qızıl balıq resepti

3 persons over 45 min Medium
Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası
Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası

Yemək isti halda süfrəyə verilir, qaymaqlı noxud şorbası - bütün ailə üçün sağlam ləzzətdir!

2 persons 30-45 min Medium
Hindistansayağı karri toyuğu
Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 persons over 45 min Easy
Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description