Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Qızardılmış badımcan, soğan və pomidordan salat
Qızardılmış badımcan, soğan və pomidordan salat

Pomidor və soğanlı qızardılmış badımcan resepti

8 nəfər 45 deq çox Orta
Şirin qarğıdalılı piroq
Şirin qarğıdalılı piroq

Sizi məmnun edəcək qabarıq, şirəli və dadlı qarğıdalılı piroq!

10 nəfər 45 deq çox Orta
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas- mal əti hazırlanan və piydə qızardılmış Argentinanın iri düşbərəsi

8 nəfər 45 deq çox Orta
Kartoffelsalat – alman kartof salatı
Kartoffelsalat – alman kartof salatı

Bu yeməyin əsası kartofdur; onun tərkibində bütün növ inqrediyent var, o cümlədən bekon, soğan, pomidor, yaşıl noxud, yumurta, qarğıdalı və hətta portağallar.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description