Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Dip tahina - küncüt məcunu
Dip tahina - küncüt məcunu

Dip tahina resepti- küncüt sousundan hazırlanan sous

4 nəfər 15 dəq az Asan
Ayntopf - tam nahar
Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya
Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Bol şüyüd və sarımsaqlı isti lobyalı yemək! Çox sadə və dadlı. Süfrəyə həm qəlyanaltı, həm də əsas yemək kimi verilə bilər.

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"

Çex mətbəxində məşhur və hazırlanması çox asan olan ləzzətli qızardılmış pendir resepti .

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description