Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Qırmızı lobya şorbası
Qırmızı lobya şorbası

Bonduelle ilə dadlı yemək hazırlamaq çox daha asandır. Soyuq havada süfrənizə istilik qatan qırmızı lobya şorbasının resepti ilə tanış ola bilərsiniz

4 nəfər 15-30 dəq Asan
Dönər-kəbab
Dönər-kəbab

Şaquli şişdə qızardılmış və təndir çörəyinin içinə qoyularaq süfrəyə verilən quzu ətindən türk xörəyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Yağda Siyənək
Yağda Siyənək

Polşada populyar olan yağda siyənək resepti.

5 nəfər 45 deq çox Asan
Yağlı blinçiklər
Yağlı blinçiklər

Poffertej- adi blinçiklərə oxşayan ənənəvi holland blinçikləri , tək fərqi daha şirin olmaqlarıdır.

6 nəfər 15-30 dəq Asan
Meksikasayağı salat

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Qabıqı soyulmuş balqabağı balaca parçalara doğrayırıq, onları hərarətə davamlı Pyrex tavasına düzürük, üzərinə zeytun yağı gəzdiririk və isidilmiş sobaya qoyuruq. Xörəyi hərdən qarışdıraraq 15-20 dəqiqə ərzində bişiririk. İndi mal ətini götürürük və iki steykə kəsirik, tako ədviyyatını qatırıq, istəyirsinizsə onu ozünüz hazırlaya bilərsiniz: oreqano (adi qaraqınıq), mərzə, reyhan, qırmızı istiot, zirə, keşniş toxumu və duz. Hər iki tərəfin üstünə səpirik və tavada, zeytun yağında qızardırıq. Əti boşqaba qoyuruq ki, soyusun. Laymı iki yerə kəsirik və ətdən qalmış yağda qızardırıq. Bunun üçün onu kəsilən tərəfləri alta gələcək şəkildə tavaya qoyuruq. İndi isə Bonduelle qırmızı lobyanı götürürük. Mayeni boşaldırıq və lobyaları salat üçün kasaya tökürük. Yaşıl soğanı, keşnişi və sarımsağı xırda doğrayırıq və lobyalara əlavə edirik. Qarğıdalını və bişmiş balqabağı əlavə edirik. Soyumuş əti dilimləyib salata qoyuruq, qarışdırırıq. Meksikasayağı salatı süfrəyə laymın yarıları ilə veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Meksikasayağı salat

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description