"Pastel de çoklo" zapekankası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle çərdəksiz qara zeytununun suyunu boşaldırıq. Mal ətini və toyuq filesini nazik-nazik doğrayırıq. İndi isə mal ətinə duz, sarımsaq, zirə, qara istiot qatırıq. Bitki yağında güclü odda 8 dəqiqə ərzində qızardırıq. Toyuqa ədviyyat qatırıq: duz, istiot vururuq. Ət qızararkən, qarğıdalını püre alınana kimi ətçəkəndən keçirin və ya blenderdə doğrayırıq. Alınmış kütləyə duz, bir az süd, Istiot və bir xörək qaşığı yağ qatırıq. Yaxşıca qarışdırırıq. İndi isə keramik kasaya kərə yağı çəkirik, bir qat qarğıdalı kütləsi, bir qat ət, bir parça toyuq, zeytunlar qoyuruq, üstünü isə qalan qarğıdalı ilə örtürük. 160 dərəcə isidilmiş sobaya 15 dəqiqəyə qoyuruq, sonra isə hərarəti 220 dərəcəyə gətiririk və 10 dəqiqə gözlədirik. Süfrəyə dərhal isti-isti veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Dxal– şorba-püre

Dxal– şorba-püre

Dxal- fərqli növ paxlalılardan bişirilən püre şorbsıdır.Şorbanın tərkibində lobya,noxud,mərci və hint ədvalar var.

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Kornişonlu orijinal mitbollar.

Kornişonlu orijinal mitbollar.

Klassik mitbolları yeni şəkildə təqdim etmək olar!

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Brokkolili çin əriştəsi

Brokkolili çin əriştəsi

Çin əriştəsi ve sousda brokkoli mükəmməl birləşmədir. Siz onu çox asan və tez hazırlamaqla, əsl çin dadı əldə edə bilərsiniz. Bu yemək müxtəlif ət məhsulları üçün əsas yemək ve ya qarnir kimi istifadə oluna bilər.

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Bol şüyüd və sarımsaqlı isti lobyalı yemək! Çox sadə və dadlı. Süfrəyə həm qəlyanaltı, həm də əsas yemək kimi verilə bilər.

2 nəfər 15-30 dəq Asan
"Pastel de çoklo" zapekankası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle çərdəksiz qara zeytununun suyunu boşaldırıq. Mal ətini və toyuq filesini nazik-nazik doğrayırıq. İndi isə mal ətinə duz, sarımsaq, zirə, qara istiot qatırıq. Bitki yağında güclü odda 8 dəqiqə ərzində qızardırıq. Toyuqa ədviyyat qatırıq: duz, istiot vururuq. Ət qızararkən, qarğıdalını püre alınana kimi ətçəkəndən keçirin və ya blenderdə doğrayırıq. Alınmış kütləyə duz, bir az süd, Istiot və bir xörək qaşığı yağ qatırıq. Yaxşıca qarışdırırıq. İndi isə keramik kasaya kərə yağı çəkirik, bir qat qarğıdalı kütləsi, bir qat ət, bir parça toyuq, zeytunlar qoyuruq, üstünü isə qalan qarğıdalı ilə örtürük. 160 dərəcə isidilmiş sobaya 15 dəqiqəyə qoyuruq, sonra isə hərarəti 220 dərəcəyə gətiririk və 10 dəqiqə gözlədirik. Süfrəyə dərhal isti-isti veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı: