Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

"Pastel de çoklo" zapekankası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle çərdəksiz qara zeytununun suyunu boşaldırıq. Mal ətini və toyuq filesini nazik-nazik doğrayırıq. İndi isə mal ətinə duz, sarımsaq, zirə, qara istiot qatırıq. Bitki yağında güclü odda 8 dəqiqə ərzində qızardırıq. Toyuqa ədviyyat qatırıq: duz, istiot vururuq. Ət qızararkən, qarğıdalını püre alınana kimi ətçəkəndən keçirin və ya blenderdə doğrayırıq. Alınmış kütləyə duz, bir az süd, Istiot və bir xörək qaşığı yağ qatırıq. Yaxşıca qarışdırırıq. İndi isə keramik kasaya kərə yağı çəkirik, bir qat qarğıdalı kütləsi, bir qat ət, bir parça toyuq, zeytunlar qoyuruq, üstünü isə qalan qarğıdalı ilə örtürük. 160 dərəcə isidilmiş sobaya 15 dəqiqəyə qoyuruq, sonra isə hərarəti 220 dərəcəyə gətiririk və 10 dəqiqə gözlədirik. Süfrəyə dərhal isti-isti veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Şirin qarğıdalı ilə qrildə bişmiş qızılbalıq
Şirin qarğıdalı ilə qrildə bişmiş qızılbalıq

Sizin zövqünüzü oxşayacaq dadlı yemək

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Tərəvəzli badımcan ruleti
Tərəvəzli badımcan ruleti

Xüsusi günlər üçün dadlı və ətrli resept

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat
Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat

Bu salat – yüngül teksturası ilə nahar və ya şam yeməyinə verilə bilən sağlam və dadlı qəlyanaltıdır.

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Blinçiklər
Blinçiklər

İçlikli blinçiklərin hazırlama resepti- ənənəvi yahudi yeməyi

4 nəfər 30-45 dəq Orta
"Pastel de çoklo" zapekankası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bonduelle çərdəksiz qara zeytununun suyunu boşaldırıq. Mal ətini və toyuq filesini nazik-nazik doğrayırıq. İndi isə mal ətinə duz, sarımsaq, zirə, qara istiot qatırıq. Bitki yağında güclü odda 8 dəqiqə ərzində qızardırıq. Toyuqa ədviyyat qatırıq: duz, istiot vururuq. Ət qızararkən, qarğıdalını püre alınana kimi ətçəkəndən keçirin və ya blenderdə doğrayırıq. Alınmış kütləyə duz, bir az süd, Istiot və bir xörək qaşığı yağ qatırıq. Yaxşıca qarışdırırıq. İndi isə keramik kasaya kərə yağı çəkirik, bir qat qarğıdalı kütləsi, bir qat ət, bir parça toyuq, zeytunlar qoyuruq, üstünü isə qalan qarğıdalı ilə örtürük. 160 dərəcə isidilmiş sobaya 15 dəqiqəyə qoyuruq, sonra isə hərarəti 220 dərəcəyə gətiririk və 10 dəqiqə gözlədirik. Süfrəyə dərhal isti-isti veririk.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description