Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Təzə şampinyonlardan salat

Təzə şampinyonlardan salat

Bu gözəl yemək sizi enerji və sevinclə dolduracaq.

4 nəfər 30-45 dəq Orta
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas- mal əti hazırlanan və piydə qızardılmış Argentinanın iri düşbərəsi

8 nəfər 45 deq çox Orta
Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"

Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"

Knediklərin resepti – ənənəvi Çex mətbəxinə aid bu yemək etin yanında əlavə kimi verilir

3 nəfər 45 deq çox Asan
Tərəvəz salatı

Tərəvəz salatı

Polşalılar tərəfindən sevilən məşhur tərəvəz salatı.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.