Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Xama ilə pörtlədilmiş şampinyonlar
Xama ilə pörtlədilmiş şampinyonlar

Xama sousunda pörtülmüş dadlı və faydalı şampinyonların resepti.

4 nəfər 15-30 dəq Orta
Voldorf-Astoriya salatı
Voldorf-Astoriya salatı

Voldorf-Astoriya salatı resepti

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Kartoffelsalat – alman kartof salatı
Kartoffelsalat – alman kartof salatı

Bu yeməyin əsası kartofdur; onun tərkibində bütün növ inqrediyent var, o cümlədən bekon, soğan, pomidor, yaşıl noxud, yumurta, qarğıdalı və hətta portağallar.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Qırmızı lobya şorbası
Qırmızı lobya şorbası

Bonduelle ilə dadlı yemək hazırlamaq çox daha asandır. Soyuq havada süfrənizə istilik qatan qırmızı lobya şorbasının resepti ilə tanış ola bilərsiniz

4 nəfər 15-30 dəq Asan
Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description