This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.


Recipes that might interest you

Paprikaş
Paprikaş

Paprikaş resepti

2 persons 30-45 min Easy
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu

Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir

2 persons 30-45 min Easy
Mi krob - işə yemək
Mi krob - işə yemək

Mi krob- qızardılmış Tay əriştəsi yeməyi

4 persons 30-45 min Easy
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Siciliya spagettisi üçün resept - italyan mətbəxindən spesifik yemək.

4 persons 30-45 min Easy
Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description