Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Mi krob - işə yemək
Mi krob - işə yemək

Mi krob- qızardılmış Tay əriştəsi yeməyi

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Kuskuslu Meksika salatı
Kuskuslu Meksika salatı

Yaxınlarlarınızı sevindirəcək ən dadlı yemək

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat
Hinduşkalı və şirin qarğıdalılı salat

Bu salat – yüngül teksturası ilə nahar və ya şam yeməyinə verilə bilən sağlam və dadlı qəlyanaltıdır.

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"

Çex mətbəxində məşhur və hazırlanması çox asan olan ləzzətli qızardılmış pendir resepti .

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Növbəti mərhələyə keçirilmiş noxudlar: payız reseptləri

Nahara nə var?

Noxudlarla bağlı bir neçə variant

Bu payız üçün noxudlar ən yaxşı seçimdir, çünki onlar əsas inqrediyentə uyğunlaşmaqla vitaminlərin və mineralların dadlı kombinasiyasıdır. Yeni payız reseptləri barədə düşünürsüzsə, noxudları mətbəx təcrübəsinin yeni mərhələsinə qaldırın və onlardan təkcə və ya ağ ətlə (quşçuluq) birgə necə faydalanmağı öyrənin. Beləliklə, siz həm, çoxlu qidalandırıcı maddələr və vitaminlərlə zəngin mükəmməl yemək, həm də cazibədar şam yeməyi hazırlayacaqsınız.

Payız reseptləri üçün daha çox şey öyrənin

Noxudları həftəlik rejiminizə mükəmməl və kreativ üsulla necə daxil etmək olar:

  • Yaşıl noxudları sarı olanlar ilə birləşdirin; Burada əsas fərqli cəhət, təkcə elementdə deyil, eləcədə onların vitamin səviyyələrində və qidalandırıcı maddələrin növlərindədir. İki konserv qutusu (hər birindən bir ədəd) Bonduelle istifadə edin, göstərildiyi kimi qaynadın və dana əti ilə süfrəyə verin.
  • Yağda qızardılmış noxud xüsusilə yaxşıdır. Az unlu və az yağlı südlü “sote”lər (qızardılmış noxud) qrildə qızardılmış ətə müstəsna əlavələr edəcək. Bu xüsusi hal üçün, biz toyuğun döş ətini tövsiyyə edirik.

Buğlanmış noxudlardan, yerkökü, kərəvizdən salat hazırlayın və üzərinə bir çimdik sumax əlavə edin. Bu ədviyyatın güclü effektindən heyran qalacaqsınız, baxmayaraq ki, ondan əsasən təzə salatlar üçün istifadə olunur.