Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Duzlu qızılbalıq

Duzlu qızılbalıq

Mərcimək souslu duzlu qızıl balıq resepti

3 nəfər 45 deq çox Orta
Çapati – hindistan çörəyi

Çapati – hindistan çörəyi

Çapati (hint çörəyi)- çovdar unundan açıq atəştə hazırlanan hint çörəyi.

3 nəfər 45 deq çox Asan
Qarğıdalı şorbası

Qarğıdalı şorbası

Qarğıdalı şorbası resepti

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Pizza bütün dünyada sevilən yemək

Pizza bütün dünyada sevilən yemək

Bolqar bibərli kiçik pizza resepti. Pizza xəmiri resepti öz uzun tarixi var.

2 nəfər 45 deq çox Orta
Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu