Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Hindistansayağı karri toyuğu
Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Dönər-kəbab
Dönər-kəbab

Şaquli şişdə qızardılmış və təndir çörəyinin içinə qoyularaq süfrəyə verilən quzu ətindən türk xörəyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Donuz ətli yaşıl paxlalar
Donuz ətli yaşıl paxlalar

Biz erməni mətbəxinə daxil olduq və ət, bulqur və ədviyyatla birlikdə bişirilmiş yaşıl paxlalar dadlı və doyurucu yeməkdir.

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas- mal əti hazırlanan və piydə qızardılmış Argentinanın iri düşbərəsi

8 nəfər 45 deq çox Orta
Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description