Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Alfaxores- qatılaşdırılmış südlü biskvitlər
Alfaxores- qatılaşdırılmış südlü biskvitlər

Birçox Latin Amerika ölkələrində və İspanyada Alfaxores adı ilə şirniyyat görə bilərsiniz, lakin reseptlər tamamilə fərqlənir.

20 nəfər 45 deq çox Orta
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Siciliya spagettisi üçün resept - italyan mətbəxindən spesifik yemək.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Burrito - aclığınızı yatırdacaq yemək
Burrito - aclığınızı yatırdacaq yemək

Meksika mətbəxini sevənləri ən favorit yeməyi - burrito resepti.

12 nəfər 45 deq çox Orta
Kornişonlu orijinal mitbollar.
Kornişonlu orijinal mitbollar.

Klassik mitbolları yeni şəkildə təqdim etmək olar!

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description