Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Pomidoru və şüyüdlü yaşıl lobya

Bol şüyüd və sarımsaqlı isti lobyalı yemək! Çox sadə və dadlı. Süfrəyə həm qəlyanaltı, həm də əsas yemək kimi verilə bilər.

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Sarımsaqlı baqet

Sarımsaqlı baqet

Рendir və şərabın yanına əla əlavə olan sarımsaqlı baqet resepti.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy- bütün dünyada tanınan tərəvəz yeməyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Xama ilə pörtlədilmiş şampinyonlar

Xama ilə pörtlədilmiş şampinyonlar

Xama sousunda pörtülmüş dadlı və faydalı şampinyonların resepti.

4 nəfər 15-30 dəq Orta
Provanssayağı raqu

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Konservləşdirilmiş Bonduelle ağ lobyasının suyunu boşaldırıq və qaba tökürük. Badımcan və yunan qabağlarını kublara, bibəri isə dilimlərə doğrayırıq. Dərin tavada zeytun yağını isidirik və qiyməni 5-7 dəqiqə onda qızardırıq. Zövqə görə duz və istiot qatırıq, və qabaqcadan bişirilmiş bir stəkan bulyonu, bibəri, badımcan və yunan qabağlarını, lobyanı, noxudu və öz suyunda pomidorları əlavə edirik. Quru otlar: oreqano (adi qaraqınıq), reyhan və rozmarin qatırıq, qapağı bağlayırıq və 15 dəqiqə ərzində pörtlədirik. Ənənəvi fransız resepti üzrə hazırlanmış Provanssayağı raqudan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Provanssayağı raqu