This website uses cookies. By using this website you consent to our cookie policy.

More details

Qulançar – üç rəngdə olan tərəvəz

Satışda yaşıl, açıq bənövşəyi və ağ qulançar olur. Bu müxtəlif işıqlandırma ilə becərilən eyni bitkidir. Yaşıl qulançar açıq günəşin altında, ağ qulançar yerin altında, bənövşəyi isə yerin altından başını bir az çıxarır.
 
asparagus
 
Qulançarı necə yeməli? Qulançar çiy, buxarda hazırlanmış, qaynadılmış, qızardılmış, qovurulmuş halda və yaxud da qızartma yeməklərə və ya salatlara əlavə olunaraq yeyilə bilər. Qulançarı bişirmək üçün xüsusi qablar satılır. Lakin bu qablar olmadan da onu bişirmək mümkündür. Qulançarı gözəl şəkildə bişirməyin sirri onu “qısa müddətə bişirmək”dir.

Recipes that might interest you

Brokkolili çin əriştəsi
Brokkolili çin əriştəsi

Çin əriştəsi ve sousda brokkoli mükəmməl birləşmədir. Siz onu çox asan və tez hazırlamaqla, əsl çin dadı əldə edə bilərsiniz. Bu yemək müxtəlif ət məhsulları üçün əsas yemək ve ya qarnir kimi istifadə oluna bilər.

2 persons 30-45 min Medium
Qarğıdalı keksi
Qarğıdalı keksi

Qarğıdalı keksi üçün Misir resepti. Ananas dilimləri ilə əla dadır.

4 persons over 45 min Easy
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu

Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir

2 persons 30-45 min Easy
Düyü və qırmızı lobya ilə doldurulmuş pomidorlar
Düyü və qırmızı lobya ilə doldurulmuş pomidorlar

Ənənəvi tərkibli parlaq yemək

2 persons over 45 min Medium
Qulançar – üç rəngdə olan tərəvəz
Satışda yaşıl, açıq bənövşəyi və ağ qulançar olur. Bu müxtəlif işıqlandırma ilə becərilən eyni bitkidir. Yaşıl qulançar açıq günəşin altında, ağ qulançar yerin altında, bənövşəyi isə yerin altından başını bir az çıxarır.
 
asparagus
 
Qulançarı necə yeməli? Qulançar çiy, buxarda hazırlanmış, qaynadılmış, qızardılmış, qovurulmuş halda və yaxud da qızartma yeməklərə və ya salatlara əlavə olunaraq yeyilə bilər. Qulançarı bişirmək üçün xüsusi qablar satılır. Lakin bu qablar olmadan da onu bişirmək mümkündür. Qulançarı gözəl şəkildə bişirməyin sirri onu “qısa müddətə bişirmək”dir.
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description