Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Qulançar – üç rəngdə olan tərəvəz

Satışda yaşıl, açıq bənövşəyi və ağ qulançar olur. Bu müxtəlif işıqlandırma ilə becərilən eyni bitkidir. Yaşıl qulançar açıq günəşin altında, ağ qulançar yerin altında, bənövşəyi isə yerin altından başını bir az çıxarır.
 
asparagus
 
Qulançarı necə yeməli? Qulançar çiy, buxarda hazırlanmış, qaynadılmış, qızardılmış, qovurulmuş halda və yaxud da qızartma yeməklərə və ya salatlara əlavə olunaraq yeyilə bilər. Qulançarı bişirmək üçün xüsusi qablar satılır. Lakin bu qablar olmadan da onu bişirmək mümkündür. Qulançarı gözəl şəkildə bişirməyin sirri onu “qısa müddətə bişirmək”dir.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Blinçiklər
Blinçiklər

İçlikli blinçiklərin hazırlama resepti- ənənəvi yahudi yeməyi

4 nəfər 30-45 dəq Orta
Kornişonlu orijinal mitbollar.
Kornişonlu orijinal mitbollar.

Klassik mitbolları yeni şəkildə təqdim etmək olar!

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Qızardılmış badımcan, soğan və pomidordan salat
Qızardılmış badımcan, soğan və pomidordan salat

Pomidor və soğanlı qızardılmış badımcan resepti

8 nəfər 45 deq çox Orta
Hindistansayağı karri toyuğu
Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Qulançar – üç rəngdə olan tərəvəz
Satışda yaşıl, açıq bənövşəyi və ağ qulançar olur. Bu müxtəlif işıqlandırma ilə becərilən eyni bitkidir. Yaşıl qulançar açıq günəşin altında, ağ qulançar yerin altında, bənövşəyi isə yerin altından başını bir az çıxarır.
 
asparagus
 
Qulançarı necə yeməli? Qulançar çiy, buxarda hazırlanmış, qaynadılmış, qızardılmış, qovurulmuş halda və yaxud da qızartma yeməklərə və ya salatlara əlavə olunaraq yeyilə bilər. Qulançarı bişirmək üçün xüsusi qablar satılır. Lakin bu qablar olmadan da onu bişirmək mümkündür. Qulançarı gözəl şəkildə bişirməyin sirri onu “qısa müddətə bişirmək”dir.
Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description