Rus kulebyakası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Gül kələm bankasındakı suyu boşaldın və onu soyuqa qoyun. İndi isə bir parça kərə yağını tavaya qoyun. Bonduelle dondurulmuş və doğranmış şampinyonlarını da bura tökün. Xırda doğranmış soğan və sarımsağı əlavə edin. Hamısını güclü odda 3 dəqiqə ərzində qızardırıq. Göbələk qarışığını boşqaba qoymalıyıq, balıq filesini isə kiçik parçalara doğramalıyıq. Bir az kərə yağını tavaya qoyuruq və balıq filesini bir dəqiqə qovururuq. Balıq filesini içində göbələklər olan boşqaba qoyuruq, halqalara doğranmış zeyuntları və yaşıl soğanı da əlavə edirik. Duz qatırıq, üstünə xama tökürük hamısını yaxşıca qarışdırırıq. Hazır mayalı xəmiri götürün, balıq-göbələk qarışığının mərkəzinə qoyun, xəmirin kənarlarını qaldırın və bir-birinə sıxın. Xörəyi yağlanmış Pyrex tavasına qoyun və sobada 25 dəqiqə bişirin. Xəmirin üzünə çalınmış yumurta sürtürük və daha 10 dəqiqə sobada bişiririk. Hazır yeməyi soyuq gül kələm və xama ilə süfrəyə verin.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Rus kulebyakası


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Kalalaatikko– balıq zapekankası

Kalalaatikko– balıq zapekankası

Kalalaatikko-Finlandiya mətbəxinə aid olan balıq zapekanka resepti.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Qarğıdalı unundan tortilya

Qarğıdalı unundan tortilya

Tortilya resepti- Meksikalılar tortilyanı çörəy əvəzinə istifadə edir.

10 nəfər 30-45 dəq Asan
Sarımsaqlı baqet

Sarımsaqlı baqet

Рendir və şərabın yanına əla əlavə olan sarımsaqlı baqet resepti.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Humus dip - ərəb qəlyanaltısı

Humus dip - ərəb qəlyanaltısı

Humus dip hazırlamasının resepti- pita və ya çips ilə süfrəyə verilir, qonaqlarınız üçün orijinal qəlyanaltı ola bilər.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Rus kulebyakası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Gül kələm bankasındakı suyu boşaldın və onu soyuqa qoyun. İndi isə bir parça kərə yağını tavaya qoyun. Bonduelle dondurulmuş və doğranmış şampinyonlarını da bura tökün. Xırda doğranmış soğan və sarımsağı əlavə edin. Hamısını güclü odda 3 dəqiqə ərzində qızardırıq. Göbələk qarışığını boşqaba qoymalıyıq, balıq filesini isə kiçik parçalara doğramalıyıq. Bir az kərə yağını tavaya qoyuruq və balıq filesini bir dəqiqə qovururuq. Balıq filesini içində göbələklər olan boşqaba qoyuruq, halqalara doğranmış zeyuntları və yaşıl soğanı da əlavə edirik. Duz qatırıq, üstünə xama tökürük hamısını yaxşıca qarışdırırıq. Hazır mayalı xəmiri götürün, balıq-göbələk qarışığının mərkəzinə qoyun, xəmirin kənarlarını qaldırın və bir-birinə sıxın. Xörəyi yağlanmış Pyrex tavasına qoyun və sobada 25 dəqiqə bişirin. Xəmirin üzünə çalınmış yumurta sürtürük və daha 10 dəqiqə sobada bişiririk. Hazır yeməyi soyuq gül kələm və xama ilə süfrəyə verin.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Rus kulebyakası