Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Rus kulebyakası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Gül kələm bankasındakı suyu boşaldın və onu soyuqa qoyun. İndi isə bir parça kərə yağını tavaya qoyun. Bonduelle dondurulmuş və doğranmış şampinyonlarını da bura tökün. Xırda doğranmış soğan və sarımsağı əlavə edin. Hamısını güclü odda 3 dəqiqə ərzində qızardırıq. Göbələk qarışığını boşqaba qoymalıyıq, balıq filesini isə kiçik parçalara doğramalıyıq. Bir az kərə yağını tavaya qoyuruq və balıq filesini bir dəqiqə qovururuq. Balıq filesini içində göbələklər olan boşqaba qoyuruq, halqalara doğranmış zeyuntları və yaşıl soğanı da əlavə edirik. Duz qatırıq, üstünə xama tökürük hamısını yaxşıca qarışdırırıq. Hazır mayalı xəmiri götürün, balıq-göbələk qarışığının mərkəzinə qoyun, xəmirin kənarlarını qaldırın və bir-birinə sıxın. Xörəyi yağlanmış Pyrex tavasına qoyun və sobada 25 dəqiqə bişirin. Xəmirin üzünə çalınmış yumurta sürtürük və daha 10 dəqiqə sobada bişiririk. Hazır yeməyi soyuq gül kələm və xama ilə süfrəyə verin.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Rus kulebyakası


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Brokkolili çin əriştəsi
Brokkolili çin əriştəsi

Çin əriştəsi ve sousda brokkoli mükəmməl birləşmədir. Siz onu çox asan və tez hazırlamaqla, əsl çin dadı əldə edə bilərsiniz. Bu yemək müxtəlif ət məhsulları üçün əsas yemək ve ya qarnir kimi istifadə oluna bilər.

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Cacık resepti- zeytun yağı, sarımsaq, duz və istiot əlavə edilərək, yoğurt və təzə xiyar ilə hazırlanan sous

6 nəfər 30-45 dəq Asan
Tərəvəzli badımcan ruleti
Tərəvəzli badımcan ruleti

Xüsusi günlər üçün dadlı və ətrli resept

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Gaspaço - tərəvəz şorbası
Gaspaço - tərəvəz şorbası

Gaspaço- soyuq tərəvəz şorbasının resepti

6 nəfər 45 deq çox Asan
Rus kulebyakası

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Gül kələm bankasındakı suyu boşaldın və onu soyuqa qoyun. İndi isə bir parça kərə yağını tavaya qoyun. Bonduelle dondurulmuş və doğranmış şampinyonlarını da bura tökün. Xırda doğranmış soğan və sarımsağı əlavə edin. Hamısını güclü odda 3 dəqiqə ərzində qızardırıq. Göbələk qarışığını boşqaba qoymalıyıq, balıq filesini isə kiçik parçalara doğramalıyıq. Bir az kərə yağını tavaya qoyuruq və balıq filesini bir dəqiqə qovururuq. Balıq filesini içində göbələklər olan boşqaba qoyuruq, halqalara doğranmış zeyuntları və yaşıl soğanı da əlavə edirik. Duz qatırıq, üstünə xama tökürük hamısını yaxşıca qarışdırırıq. Hazır mayalı xəmiri götürün, balıq-göbələk qarışığının mərkəzinə qoyun, xəmirin kənarlarını qaldırın və bir-birinə sıxın. Xörəyi yağlanmış Pyrex tavasına qoyun və sobada 25 dəqiqə bişirin. Xəmirin üzünə çalınmış yumurta sürtürük və daha 10 dəqiqə sobada bişiririk. Hazır yeməyi soyuq gül kələm və xama ilə süfrəyə verin.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Rus kulebyakası

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description