Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Suriyasayağı sote

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Pomidorların qabığını soyuruq - bir az kəsirik və üstünə qaynar su tökürük. Qabığı soyulmuş pomidorları ələkdən keçiririk və bü cür sous alınır. Ət parçasının içini sarımsaqla doldururuq, indi isə ədviyyatla sürtürük. Əti çoxlu yağda bir qədər qızardırıq. 3-4 diş xırda-xırda doğranmış sarımsaq, doğranmış soğan əlavə edək və bir neçə dəqiqə qızardaq. Sürtülmüş pomidor sousu əlavə edirik, zövqə görə duz qatırıq, kiçik odda 15-20 dəqiqə ərzində pörtləyirik (lazım olsa su əlavə etmək olar). Ət hazırlanarkən kartofu iri parçalara doğrayırıq və güclü odda qızardırıq. Bonduelle yaşıl lobyasının və tər yerkökünün donunu açın. Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya kartof, lobya, yaşıl noxud və kök əlavə edirik. Üstünə ət qoyuruq və sous tökürük. Sobaya 10-15 dəqiqəyə qoyuruq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Suriyasayağı sote


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Yaşıl lobya və pendirlə qatlama
Yaşıl lobya və pendirlə qatlama

Qat-qat xəmirdən yaşıl lobya və pendirlə dadlı qatlamalar. Bu yeməyi süfrəyə ayrıca yemək və ya qarnir kimi vermək olar.

3 nəfər 30-45 dəq Orta
Şef-aşbaz salatı
Şef-aşbaz salatı

Şef-aşbaz salatı resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Tərəvəz salatı
Tərəvəz salatı

Polşalılar tərəfindən sevilən məşhur tərəvəz salatı.

6 nəfər 45 deq çox Asan
Çorizo kolbasası və brokkoli ilə maffinlər
Çorizo kolbasası və brokkoli ilə maffinlər

Hər süfrə üçün dadlı maffinlər

2 nəfər 30-45 dəq Çətin
Suriyasayağı sote

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Pomidorların qabığını soyuruq - bir az kəsirik və üstünə qaynar su tökürük. Qabığı soyulmuş pomidorları ələkdən keçiririk və bü cür sous alınır. Ət parçasının içini sarımsaqla doldururuq, indi isə ədviyyatla sürtürük. Əti çoxlu yağda bir qədər qızardırıq. 3-4 diş xırda-xırda doğranmış sarımsaq, doğranmış soğan əlavə edək və bir neçə dəqiqə qızardaq. Sürtülmüş pomidor sousu əlavə edirik, zövqə görə duz qatırıq, kiçik odda 15-20 dəqiqə ərzində pörtləyirik (lazım olsa su əlavə etmək olar). Ət hazırlanarkən kartofu iri parçalara doğrayırıq və güclü odda qızardırıq. Bonduelle yaşıl lobyasının və tər yerkökünün donunu açın. Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya kartof, lobya, yaşıl noxud və kök əlavə edirik. Üstünə ət qoyuruq və sous tökürük. Sobaya 10-15 dəqiqəyə qoyuruq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Suriyasayağı sote

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description