Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Suriyasayağı sote

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Pomidorların qabığını soyuruq - bir az kəsirik və üstünə qaynar su tökürük. Qabığı soyulmuş pomidorları ələkdən keçiririk və bü cür sous alınır. Ət parçasının içini sarımsaqla doldururuq, indi isə ədviyyatla sürtürük. Əti çoxlu yağda bir qədər qızardırıq. 3-4 diş xırda-xırda doğranmış sarımsaq, doğranmış soğan əlavə edək və bir neçə dəqiqə qızardaq. Sürtülmüş pomidor sousu əlavə edirik, zövqə görə duz qatırıq, kiçik odda 15-20 dəqiqə ərzində pörtləyirik (lazım olsa su əlavə etmək olar). Ət hazırlanarkən kartofu iri parçalara doğrayırıq və güclü odda qızardırıq. Bonduelle yaşıl lobyasının və tər yerkökünün donunu açın. Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya kartof, lobya, yaşıl noxud və kök əlavə edirik. Üstünə ət qoyuruq və sous tökürük. Sobaya 10-15 dəqiqəyə qoyuruq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Suriyasayağı sote


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Qırmızı lobya ilə tako
Qırmızı lobya ilə tako

Sizi Meksika bayramına aparacaq və özünün rəng çalarları ilə sevindiricək yemək!

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Yaşıl lobya, qabaq və xırçıltılı pançetta ilə ilıq salat
Yaşıl lobya, qabaq və xırçıltılı pançetta ilə ilıq salat

Vitaminlərlə zəngin qidalandırıcı salat nahar və şam yeməyi üçün idealdır

2 nəfər 15-30 dəq Orta
Yağlı blinçiklər
Yağlı blinçiklər

Poffertej- adi blinçiklərə oxşayan ənənəvi holland blinçikləri , tək fərqi daha şirin olmaqlarıdır.

6 nəfər 15-30 dəq Asan
Yağda Siyənək
Yağda Siyənək

Polşada populyar olan yağda siyənək resepti.

5 nəfər 45 deq çox Asan
Suriyasayağı sote

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Pomidorların qabığını soyuruq - bir az kəsirik və üstünə qaynar su tökürük. Qabığı soyulmuş pomidorları ələkdən keçiririk və bü cür sous alınır. Ət parçasının içini sarımsaqla doldururuq, indi isə ədviyyatla sürtürük. Əti çoxlu yağda bir qədər qızardırıq. 3-4 diş xırda-xırda doğranmış sarımsaq, doğranmış soğan əlavə edək və bir neçə dəqiqə qızardaq. Sürtülmüş pomidor sousu əlavə edirik, zövqə görə duz qatırıq, kiçik odda 15-20 dəqiqə ərzində pörtləyirik (lazım olsa su əlavə etmək olar). Ət hazırlanarkən kartofu iri parçalara doğrayırıq və güclü odda qızardırıq. Bonduelle yaşıl lobyasının və tər yerkökünün donunu açın. Pyrex markalı sobada bişirmək üçün formaya kartof, lobya, yaşıl noxud və kök əlavə edirik. Üstünə ət qoyuruq və sous tökürük. Sobaya 10-15 dəqiqəyə qoyuruq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Suriyasayağı sote

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description