Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Kiçik və böyük fincanlar üçün müxtəlif tip kofelər

Espresso
İtalyan kulinariyasına bağlı olan ən klassik kofedir. Espresso bir çox kofelər üçün baza rolunu oynayır. Keyfiyyəti səthində olan kremli köpüklərdən bəlli olur. Klassik İtalyan espressosu silindr şəkilli kiçik fincanlarda süfrəyə verilir.

Espresso Lungo
“Lungo” sözü “uzun” deməkdir və daha çox su ilə, klassik espressodan daha uzun müddət bişirilir. Tünd deyil, amma daha acı dadı var.

Kappuçino
Bu məşhur kofe Kapuçin rahibləri tərəfindən ixtira olunmuşdur. Kapuçino, bərabər hissələrdən ibarət yumşaq içkidir: üyüdülmüş espresso, isti süd və süd köpüyü. Bu içkinin üstünə adətən darçın və xırdalanmış şokolad qoyulur.

Caffè latte
Adının mənası südlü kofe deməkdir. Caffè latte daha iri qablarda verilir: hündür stəkanlar və ya geniş fincanlarda. Caffè latte adənə proporsiyalarla hazırlanır: 1/3 espresso və 2/3 süd.

Latte macchiato (latte moxiato)
Latte macchiato 3 təbəqədən ibarət iri proporsiyadır: alt təbəqə süd, orta espresso və üst təbəqə- dadlı süd köpüyü. Bu növ kofe adətən yanında uzunsov qaşıqlarla süfrəyə verilir.

Mocha
Mocha Latte növüdür. 1/3 espresso, 1/3 isti süd və 1/3 tünd və ya südlü şokoladdan ibarətdir. Latte və ya kappuçinodan fərqli olaraq, mocha köpüklü olmur. Adətən, üstündə nazik krem olur.

Orange_Coffee_AZ

Öz sevidiyiniz kofe növünü seçin və dostlarınızla yaxşı vaxt keçirin.

Zövq alın və daha ətraflı oxuyun:

İtaliya mətbəxi

Qəhvənin xeyri və zərəri


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası
Proşuttolu, qaymaqlı noxud şorbası

Yemək isti halda süfrəyə verilir, qaymaqlı noxud şorbası - bütün ailə üçün sağlam ləzzətdir!

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Təzə şüyüdlü və bekonlu yaşıl noxud
Təzə şüyüdlü və bekonlu yaşıl noxud

Ənənəvi dada malik ləzzətli yemək

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Ayntopf - tam nahar
Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Qundelsayağı blinçiklər
Qundelsayağı blinçiklər

Qundesayağı blinçiklərin resepti

3 nəfər 45 deq çox Orta
Kiçik və böyük fincanlar üçün müxtəlif tip kofelər

Espresso
İtalyan kulinariyasına bağlı olan ən klassik kofedir. Espresso bir çox kofelər üçün baza rolunu oynayır. Keyfiyyəti səthində olan kremli köpüklərdən bəlli olur. Klassik İtalyan espressosu silindr şəkilli kiçik fincanlarda süfrəyə verilir.

Espresso Lungo
“Lungo” sözü “uzun” deməkdir və daha çox su ilə, klassik espressodan daha uzun müddət bişirilir. Tünd deyil, amma daha acı dadı var.

Kappuçino
Bu məşhur kofe Kapuçin rahibləri tərəfindən ixtira olunmuşdur. Kapuçino, bərabər hissələrdən ibarət yumşaq içkidir: üyüdülmüş espresso, isti süd və süd köpüyü. Bu içkinin üstünə adətən darçın və xırdalanmış şokolad qoyulur.

Caffè latte
Adının mənası südlü kofe deməkdir. Caffè latte daha iri qablarda verilir: hündür stəkanlar və ya geniş fincanlarda. Caffè latte adənə proporsiyalarla hazırlanır: 1/3 espresso və 2/3 süd.

Latte macchiato (latte moxiato)
Latte macchiato 3 təbəqədən ibarət iri proporsiyadır: alt təbəqə süd, orta espresso və üst təbəqə- dadlı süd köpüyü. Bu növ kofe adətən yanında uzunsov qaşıqlarla süfrəyə verilir.

Mocha
Mocha Latte növüdür. 1/3 espresso, 1/3 isti süd və 1/3 tünd və ya südlü şokoladdan ibarətdir. Latte və ya kappuçinodan fərqli olaraq, mocha köpüklü olmur. Adətən, üstündə nazik krem olur.

Orange_Coffee_AZ

Öz sevidiyiniz kofe növünü seçin və dostlarınızla yaxşı vaxt keçirin.

Zövq alın və daha ətraflı oxuyun:

İtaliya mətbəxi

Qəhvənin xeyri və zərəri

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description