Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Tokiosayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri nazik zolaqlara doğrayın, bir qədər duz vurun, limon şirəsi gəzdirin və boşqaba qoyun ki, marinadlaşsın. Limon şirəli gül kələmi tam hazır olana qədər bişirin. Düyünü də yarım hazır olana qədər bişirin. 100 qram bərk pendir sürtün. Ona mayonez və düyü əlavə edirik. İndi isə bütün bunları yaxşı-yaxşı qarışdırırıq. Bir folqa vərəqi götürün, ona balıq filesini qoyun. Üstünə pendir içliyini qoyun və üstünü filenin ikinci parçası ilə örtün. Folqadan kasa düzəldin, onu tavaya qoyun və 30 dəqiqə ərzində sobada bişirin. Eyni zamanda biz qarnir üçün şirin sirop hazırlayarıq. Bunun üçün hərarətə dözümlü Pyrex qazanını götürürük və onun içində eyni miqdarda götürülmüş şəkər və suyu qarışdırırıq. Hamısını qaynayana kimi qızdırırıq və daima qarışdıraraq 5 dəqiqə bişiririk. Gül kələmin üzərinə isti sirop gəzdirin. Düyü ilə ləzzətli balığı, içində gül kələm olan boşqaba qoyuruq və marinada qoyulmuş bibərlə bəzəyirik. Ənənəvi yapon resepti üzrə bişirilmiş dadlı və xeyirli Tokiosayağı balıqdan həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Tokiosayağı balıq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Turş kələm
Turş kələm

Sauerkraut və ya sadəcə turş kələm, dünyada ən məşhur Alman yeməyi sayılır.

8 nəfər 45 deq çox Orta
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi
Empanadas – Argentinanın iri düşbərəsi

Empanadas- mal əti hazırlanan və piydə qızardılmış Argentinanın iri düşbərəsi

8 nəfər 45 deq çox Orta
Tərəvəzli badımcan ruleti
Tərəvəzli badımcan ruleti

Xüsusi günlər üçün dadlı və ətrli resept

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Vetçina, qulançar və qarğıdalı ilə qızılı blinçik
Vetçina, qulançar və qarğıdalı ilə qızılı blinçik

Yaxınlarlarınızı sevindirəcək ən dadlı yemək

2 nəfər 30-45 dəq Orta
Tokiosayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri nazik zolaqlara doğrayın, bir qədər duz vurun, limon şirəsi gəzdirin və boşqaba qoyun ki, marinadlaşsın. Limon şirəli gül kələmi tam hazır olana qədər bişirin. Düyünü də yarım hazır olana qədər bişirin. 100 qram bərk pendir sürtün. Ona mayonez və düyü əlavə edirik. İndi isə bütün bunları yaxşı-yaxşı qarışdırırıq. Bir folqa vərəqi götürün, ona balıq filesini qoyun. Üstünə pendir içliyini qoyun və üstünü filenin ikinci parçası ilə örtün. Folqadan kasa düzəldin, onu tavaya qoyun və 30 dəqiqə ərzində sobada bişirin. Eyni zamanda biz qarnir üçün şirin sirop hazırlayarıq. Bunun üçün hərarətə dözümlü Pyrex qazanını götürürük və onun içində eyni miqdarda götürülmüş şəkər və suyu qarışdırırıq. Hamısını qaynayana kimi qızdırırıq və daima qarışdıraraq 5 dəqiqə bişiririk. Gül kələmin üzərinə isti sirop gəzdirin. Düyü ilə ləzzətli balığı, içində gül kələm olan boşqaba qoyuruq və marinada qoyulmuş bibərlə bəzəyirik. Ənənəvi yapon resepti üzrə bişirilmiş dadlı və xeyirli Tokiosayağı balıqdan həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Tokiosayağı balıq

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description