Tokiosayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri nazik zolaqlara doğrayın, bir qədər duz vurun, limon şirəsi gəzdirin və boşqaba qoyun ki, marinadlaşsın. Limon şirəli gül kələmi tam hazır olana qədər bişirin. Düyünü də yarım hazır olana qədər bişirin. 100 qram bərk pendir sürtün. Ona mayonez və düyü əlavə edirik. İndi isə bütün bunları yaxşı-yaxşı qarışdırırıq. Bir folqa vərəqi götürün, ona balıq filesini qoyun. Üstünə pendir içliyini qoyun və üstünü filenin ikinci parçası ilə örtün. Folqadan kasa düzəldin, onu tavaya qoyun və 30 dəqiqə ərzində sobada bişirin. Eyni zamanda biz qarnir üçün şirin sirop hazırlayarıq. Bunun üçün hərarətə dözümlü Pyrex qazanını götürürük və onun içində eyni miqdarda götürülmüş şəkər və suyu qarışdırırıq. Hamısını qaynayana kimi qızdırırıq və daima qarışdıraraq 5 dəqiqə bişiririk. Gül kələmin üzərinə isti sirop gəzdirin. Düyü ilə ləzzətli balığı, içində gül kələm olan boşqaba qoyuruq və marinada qoyulmuş bibərlə bəzəyirik. Ənənəvi yapon resepti üzrə bişirilmiş dadlı və xeyirli Tokiosayağı balıqdan həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Tokiosayağı balıq


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Xoriatiklər – yunansayağı salat

Xoriatiklər – yunansayağı salat

Xoriatik resepti (yunansayağı salat)- yunan mətbəxinin tacı olan yemək.

2 nəfər 15-30 dəq Asan
Hindistansayağı karri toyuğu

Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Suşi düyüsü

Suşi düyüsü

Suşinin əsası olan suşi düyüsü üçün resept.

4 nəfər 45 deq çox Orta
Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Siciliya spagettisi - tunes balıqlı İtalyan makaronu

Siciliya spagettisi üçün resept - italyan mətbəxindən spesifik yemək.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Tokiosayağı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Bibəri nazik zolaqlara doğrayın, bir qədər duz vurun, limon şirəsi gəzdirin və boşqaba qoyun ki, marinadlaşsın. Limon şirəli gül kələmi tam hazır olana qədər bişirin. Düyünü də yarım hazır olana qədər bişirin. 100 qram bərk pendir sürtün. Ona mayonez və düyü əlavə edirik. İndi isə bütün bunları yaxşı-yaxşı qarışdırırıq. Bir folqa vərəqi götürün, ona balıq filesini qoyun. Üstünə pendir içliyini qoyun və üstünü filenin ikinci parçası ilə örtün. Folqadan kasa düzəldin, onu tavaya qoyun və 30 dəqiqə ərzində sobada bişirin. Eyni zamanda biz qarnir üçün şirin sirop hazırlayarıq. Bunun üçün hərarətə dözümlü Pyrex qazanını götürürük və onun içində eyni miqdarda götürülmüş şəkər və suyu qarışdırırıq. Hamısını qaynayana kimi qızdırırıq və daima qarışdıraraq 5 dəqiqə bişiririk. Gül kələmin üzərinə isti sirop gəzdirin. Düyü ilə ləzzətli balığı, içində gül kələm olan boşqaba qoyuruq və marinada qoyulmuş bibərlə bəzəyirik. Ənənəvi yapon resepti üzrə bişirilmiş dadlı və xeyirli Tokiosayağı balıqdan həzz alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

Tokiosayağı balıq