Yemək ilhamdırıcıları, Məsləhətlər və qaydalar

Qonaqlarınızı həyəcanlandırın

Xoşagələn və dəbli qonaqlığın sirri bütün detalların qayğısına qalmaqdan keçir. Nəzərə alınmalı və planlamalı çox şeylər var. Bütün bişirmə qurtardıqdan sonra yaddaqalan qonaqlığın başqa aspketləri və süfrə ətrafında ünsiyyətin sevincini yaşamaq haqqında düşünmək lazımdır.  İpucularımız və qaydalarımız Sizə yardım üçün burdadırlar. Yeməklər təkcə dadlı və gözəl olmaqdan savayı, həm də xüsusi qayda ilə süfrəyə gətirilməlidir.  Məsələn, menyuya nəzər yetirib və çəngəl-bıçaq və badələrin hazırlanması tövsiyyə olunur. Həmçinin süfrədə yaradacağınız əhval-ruhiyyə haqqında düşünməlisiniz və süfrəni uyğun şəkildə bəzəməlisiniz.

Bununla əylənin

Bununla əylənin

Daha bir vacib şey - süfrə ətrafında zarafat etməyi unutmayın. Bu hətta rəsmi və ya biznes qəlyanaltısı olsa belə, hamını özünüz qədər əyləndirməyi unutmayın. Bunu etmək üçün çəngəl-bıçaq və badələr qaydasında düzülməli və içkilər süzülməlidir. Xərçəng və ya suşi kimi aldadıcı yeməkləri yeyərkən çətin durum və səhvlərdən uzaq olmaq üçün qonaqlarınızı öncədən məlumatlandırın. Diqqətli planlama və hazırlıq ailəniz, dostlarınız və ya biznes partnyorlarınızla xoş atmosferdə vaxt keçirməyi möhkəmlədəcək. Bütün bunlar elə vaxtınızı birlikdə əla keçirməkdir.


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Boqraç (şorba-qulyaş)

Boqraç (şorba-qulyaş)

Boqraç resepti – qulyaş-şorba

4 nəfər 45 deq çox Orta
Puçero - ət qulyaşı

Puçero - ət qulyaşı

Puçero- İspan müstəmləkələri tərəfindən Argentinaya gətirilmiş bir yemək.

12 nəfər 45 deq çox Çətin
Maki suşi - düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi

Maki suşi - düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi

Kürülü suşi üçün resept - Yapon mətbəxinin bütün dünyanı ovsunlayan yeməyi

3 nəfər 30-45 dəq Çətin
Tərəvəzlər ilə krevet

Tərəvəzlər ilə krevet

Yaponsayağı tərəvəzlər ilə krevet resepti.

3 nəfər 45 deq çox Çətin
Yemək ilhamdırıcıları, Məsləhətlər və qaydalar

Qonaqlarınızı həyəcanlandırın

Xoşagələn və dəbli qonaqlığın sirri bütün detalların qayğısına qalmaqdan keçir. Nəzərə alınmalı və planlamalı çox şeylər var. Bütün bişirmə qurtardıqdan sonra yaddaqalan qonaqlığın başqa aspketləri və süfrə ətrafında ünsiyyətin sevincini yaşamaq haqqında düşünmək lazımdır.  İpucularımız və qaydalarımız Sizə yardım üçün burdadırlar. Yeməklər təkcə dadlı və gözəl olmaqdan savayı, həm də xüsusi qayda ilə süfrəyə gətirilməlidir.  Məsələn, menyuya nəzər yetirib və çəngəl-bıçaq və badələrin hazırlanması tövsiyyə olunur. Həmçinin süfrədə yaradacağınız əhval-ruhiyyə haqqında düşünməlisiniz və süfrəni uyğun şəkildə bəzəməlisiniz.

Bununla əylənin

Bununla əylənin

Daha bir vacib şey - süfrə ətrafında zarafat etməyi unutmayın. Bu hətta rəsmi və ya biznes qəlyanaltısı olsa belə, hamını özünüz qədər əyləndirməyi unutmayın. Bunu etmək üçün çəngəl-bıçaq və badələr qaydasında düzülməli və içkilər süzülməlidir. Xərçəng və ya suşi kimi aldadıcı yeməkləri yeyərkən çətin durum və səhvlərdən uzaq olmaq üçün qonaqlarınızı öncədən məlumatlandırın. Diqqətli planlama və hazırlıq ailəniz, dostlarınız və ya biznes partnyorlarınızla xoş atmosferdə vaxt keçirməyi möhkəmlədəcək. Bütün bunlar elə vaxtınızı birlikdə əla keçirməkdir.