Yemək ilhamdırıcıları, Məsləhətlər və qaydalar

Qonaqlarınızı həyəcanlandırın

Xoşagələn və dəbli qonaqlığın sirri bütün detalların qayğısına qalmaqdan keçir. Nəzərə alınmalı və planlamalı çox şeylər var. Bütün bişirmə qurtardıqdan sonra yaddaqalan qonaqlığın başqa aspketləri və süfrə ətrafında ünsiyyətin sevincini yaşamaq haqqında düşünmək lazımdır.  İpucularımız və qaydalarımız Sizə yardım üçün burdadırlar. Yeməklər təkcə dadlı və gözəl olmaqdan savayı, həm də xüsusi qayda ilə süfrəyə gətirilməlidir.  Məsələn, menyuya nəzər yetirib və çəngəl-bıçaq və badələrin hazırlanması tövsiyyə olunur. Həmçinin süfrədə yaradacağınız əhval-ruhiyyə haqqında düşünməlisiniz və süfrəni uyğun şəkildə bəzəməlisiniz.

Bununla əylənin

Bununla əylənin

Daha bir vacib şey - süfrə ətrafında zarafat etməyi unutmayın. Bu hətta rəsmi və ya biznes qəlyanaltısı olsa belə, hamını özünüz qədər əyləndirməyi unutmayın. Bunu etmək üçün çəngəl-bıçaq və badələr qaydasında düzülməli və içkilər süzülməlidir. Xərçəng və ya suşi kimi aldadıcı yeməkləri yeyərkən çətin durum və səhvlərdən uzaq olmaq üçün qonaqlarınızı öncədən məlumatlandırın. Diqqətli planlama və hazırlıq ailəniz, dostlarınız və ya biznes partnyorlarınızla xoş atmosferdə vaxt keçirməyi möhkəmlədəcək. Bütün bunlar elə vaxtınızı birlikdə əla keçirməkdir.


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Ayntopf - tam nahar

Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Falafel - vegetarian kotletləri

Falafel - vegetarian kotletləri

Falafel resepti- noxuddan hazırlanan xırçıldayan kotletlər.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu

Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu

Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Hindistansayağı karri toyuğu

Hindistansayağı karri toyuğu

Kari sousunda hindsayağı toyuğunun resepti

4 nəfər 45 deq çox Asan
Yemək ilhamdırıcıları, Məsləhətlər və qaydalar

Qonaqlarınızı həyəcanlandırın

Xoşagələn və dəbli qonaqlığın sirri bütün detalların qayğısına qalmaqdan keçir. Nəzərə alınmalı və planlamalı çox şeylər var. Bütün bişirmə qurtardıqdan sonra yaddaqalan qonaqlığın başqa aspketləri və süfrə ətrafında ünsiyyətin sevincini yaşamaq haqqında düşünmək lazımdır.  İpucularımız və qaydalarımız Sizə yardım üçün burdadırlar. Yeməklər təkcə dadlı və gözəl olmaqdan savayı, həm də xüsusi qayda ilə süfrəyə gətirilməlidir.  Məsələn, menyuya nəzər yetirib və çəngəl-bıçaq və badələrin hazırlanması tövsiyyə olunur. Həmçinin süfrədə yaradacağınız əhval-ruhiyyə haqqında düşünməlisiniz və süfrəni uyğun şəkildə bəzəməlisiniz.

Bununla əylənin

Bununla əylənin

Daha bir vacib şey - süfrə ətrafında zarafat etməyi unutmayın. Bu hətta rəsmi və ya biznes qəlyanaltısı olsa belə, hamını özünüz qədər əyləndirməyi unutmayın. Bunu etmək üçün çəngəl-bıçaq və badələr qaydasında düzülməli və içkilər süzülməlidir. Xərçəng və ya suşi kimi aldadıcı yeməkləri yeyərkən çətin durum və səhvlərdən uzaq olmaq üçün qonaqlarınızı öncədən məlumatlandırın. Diqqətli planlama və hazırlıq ailəniz, dostlarınız və ya biznes partnyorlarınızla xoş atmosferdə vaxt keçirməyi möhkəmlədəcək. Bütün bunlar elə vaxtınızı birlikdə əla keçirməkdir.