Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Yüngül yay salatları - çəki itirin və əla görünün

 

Çəki itirin və yaxşı görünün

Gündə ən azı beş dəfə yemək vacibdir, amma karbohidratı və yağı az olan kiçik porsiyalarla, çoxlu maye için və gündə yarım saat gəzinti edin. Bəs nə yeməli? Yay fəsli pəhrizə başlamaq üçün ideal vaxtdır. Çeşidli meyvələrin və tərəvəz salatlarının dadı və faydalarından həzz almaq olar.
 

Yay salatları bişirərkən elə meyvə və tərəvəzlərin kombinasiyasını seçin ki, onlar nəinki ehtiyac və istəklərinizi təmin etsin, həmçinin metabolizmi artıran, yağları yandıran və yaxşı hiss etmənizi, formada olmağınızı təmin edən əsas elementlərdən ibarət olsunlar: badımcan, sukkini, pomidor, bibər, şaftalı, yemiş, üzüm, paxla, xiyar, kahı, brokkoli, limon, alma, avokado. Dadlı salat əldə etmək üçün pendir, qaynadılmış yumurta, qızardılmış çörək kubları, keyfiyyətli üzüm sirkəsi, yağ, bir qədər təzə otlar əlavə edin. İsti və ya soyuq ,ətli və ya ətsiz yeyin, onlar sizin sevimli yay zövqünüz olacaq!


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu
Yaşıl zeytunlu və göbələkli linqin makaronu

Sadə və dadlı birləşmə! İsti makarona əlavə olunan zeytun və göbələk qarışığı yeməyə zəngin dad və aroma verir

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"
Qızardılmış pendir – "smazeny syr"

Çex mətbəxində məşhur və hazırlanması çox asan olan ləzzətli qızardılmış pendir resepti .

2 nəfər 30-45 dəq Asan
Qarğıdalı ilə smuzi
Qarğıdalı ilə smuzi

Qarğıdalı və bananla smuzi səhər və günorta ara yeməyi kimi idealdır.

2 nəfər 15 dəq az Asan
Turş kələm
Turş kələm

Sauerkraut və ya sadəcə turş kələm, dünyada ən məşhur Alman yeməyi sayılır.

8 nəfər 45 deq çox Orta
Yüngül yay salatları - çəki itirin və əla görünün
 

Çəki itirin və yaxşı görünün

Gündə ən azı beş dəfə yemək vacibdir, amma karbohidratı və yağı az olan kiçik porsiyalarla, çoxlu maye için və gündə yarım saat gəzinti edin. Bəs nə yeməli? Yay fəsli pəhrizə başlamaq üçün ideal vaxtdır. Çeşidli meyvələrin və tərəvəz salatlarının dadı və faydalarından həzz almaq olar.
 

Yay salatları bişirərkən elə meyvə və tərəvəzlərin kombinasiyasını seçin ki, onlar nəinki ehtiyac və istəklərinizi təmin etsin, həmçinin metabolizmi artıran, yağları yandıran və yaxşı hiss etmənizi, formada olmağınızı təmin edən əsas elementlərdən ibarət olsunlar: badımcan, sukkini, pomidor, bibər, şaftalı, yemiş, üzüm, paxla, xiyar, kahı, brokkoli, limon, alma, avokado. Dadlı salat əldə etmək üçün pendir, qaynadılmış yumurta, qızardılmış çörək kubları, keyfiyyətli üzüm sirkəsi, yağ, bir qədər təzə otlar əlavə edin. İsti və ya soyuq ,ətli və ya ətsiz yeyin, onlar sizin sevimli yay zövqünüz olacaq!

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description