Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

“Zaolü" marinadlı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Yerkökünü nazik zolaqlara doğrayırıq, üstünə ağ istiot səpirik və bir müddətə kənara qoyuruq. Həmçinin quru zirinci isti suda isladırıq. İndi isə balıq filesini parçalara doğrayırıq. Yumurtanı qırmızı şərab və nişasta ilə çalın. Balıq parçalarını alınmış kütləyə batırırıq və yüngülcə qızılı qabıq alınana qədər qızardırıq. Xırda doğranmış soğanı, zəncəfili və sarımağı suya qoyub qaynadın. Həmçinin zövqə görə ədviyyat qatın. Bundan başqa, suda həll olunmuş nişasta və unu əlavə edin. Alınmış qatı qarışığa balıq parçalarını qoyun və marinad qatı olana qədər pörtlədin. Balıq bişərkən ispanaqdan salat hazırlayaq. Quru tavada sidr qozunu qızardaq ki, daha ətirli olsun. Bir az zeytun yağı əlavə edin. Donu açılmış ispanaqı götürün. İspanaqa sidr qozunu, isladılmış zərinci və soya sousunu əlavə edin və daha bir neçə dəqiqə pörtlədin. Sonda bir az nişastalı su əlavə edin. Qarışdırın və boşqaba qoyun. Salatın ətrafında qatı sous içində balıq parçalarını düzün. Kök zolaqları ilə bəzəyirik və ənənəvi Tayvan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli xörəkdən - "zaolü" marinadına qoyulmuş ispanaqlı balıqdan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

“Zaolü


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Şirin qarğıdalılı piroq
Şirin qarğıdalılı piroq

Sizi məmnun edəcək qabarıq, şirəli və dadlı qarğıdalılı piroq!

10 nəfər 45 deq çox Orta
Voldorf-Astoriya salatı
Voldorf-Astoriya salatı

Voldorf-Astoriya salatı resepti

4 nəfər 30-45 dəq Asan
Biqos
Biqos

Biqos resepti- Polşada bayramlarda bişirilən ənənəvi yemək olan populyar Biqos resepti.

4 nəfər 45 deq çox Orta
Kalalaatikko– balıq zapekankası
Kalalaatikko– balıq zapekankası

Kalalaatikko-Finlandiya mətbəxinə aid olan balıq zapekanka resepti.

4 nəfər 30-45 dəq Asan
“Zaolü" marinadlı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Yerkökünü nazik zolaqlara doğrayırıq, üstünə ağ istiot səpirik və bir müddətə kənara qoyuruq. Həmçinin quru zirinci isti suda isladırıq. İndi isə balıq filesini parçalara doğrayırıq. Yumurtanı qırmızı şərab və nişasta ilə çalın. Balıq parçalarını alınmış kütləyə batırırıq və yüngülcə qızılı qabıq alınana qədər qızardırıq. Xırda doğranmış soğanı, zəncəfili və sarımağı suya qoyub qaynadın. Həmçinin zövqə görə ədviyyat qatın. Bundan başqa, suda həll olunmuş nişasta və unu əlavə edin. Alınmış qatı qarışığa balıq parçalarını qoyun və marinad qatı olana qədər pörtlədin. Balıq bişərkən ispanaqdan salat hazırlayaq. Quru tavada sidr qozunu qızardaq ki, daha ətirli olsun. Bir az zeytun yağı əlavə edin. Donu açılmış ispanaqı götürün. İspanaqa sidr qozunu, isladılmış zərinci və soya sousunu əlavə edin və daha bir neçə dəqiqə pörtlədin. Sonda bir az nişastalı su əlavə edin. Qarışdırın və boşqaba qoyun. Salatın ətrafında qatı sous içində balıq parçalarını düzün. Kök zolaqları ilə bəzəyirik və ənənəvi Tayvan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli xörəkdən - "zaolü" marinadına qoyulmuş ispanaqlı balıqdan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

“Zaolü

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description