“Zaolü" marinadlı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Yerkökünü nazik zolaqlara doğrayırıq, üstünə ağ istiot səpirik və bir müddətə kənara qoyuruq. Həmçinin quru zirinci isti suda isladırıq. İndi isə balıq filesini parçalara doğrayırıq. Yumurtanı qırmızı şərab və nişasta ilə çalın. Balıq parçalarını alınmış kütləyə batırırıq və yüngülcə qızılı qabıq alınana qədər qızardırıq. Xırda doğranmış soğanı, zəncəfili və sarımağı suya qoyub qaynadın. Həmçinin zövqə görə ədviyyat qatın. Bundan başqa, suda həll olunmuş nişasta və unu əlavə edin. Alınmış qatı qarışığa balıq parçalarını qoyun və marinad qatı olana qədər pörtlədin. Balıq bişərkən ispanaqdan salat hazırlayaq. Quru tavada sidr qozunu qızardaq ki, daha ətirli olsun. Bir az zeytun yağı əlavə edin. Donu açılmış ispanaqı götürün. İspanaqa sidr qozunu, isladılmış zərinci və soya sousunu əlavə edin və daha bir neçə dəqiqə pörtlədin. Sonda bir az nişastalı su əlavə edin. Qarışdırın və boşqaba qoyun. Salatın ətrafında qatı sous içində balıq parçalarını düzün. Kök zolaqları ilə bəzəyirik və ənənəvi Tayvan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli xörəkdən - "zaolü" marinadına qoyulmuş ispanaqlı balıqdan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

“Zaolü


Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq

Käsekuchen - çizkeyk, kəsmikli piroq

Nəinki Almaniyada, başqa ölkələrdə də populyar olan kəsmikli piroq – Käsekuchen-in resepti.

4 nəfər 45 deq çox Orta
Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy - Fransadan tərəvəz yeməyi

Ratatuy- bütün dünyada tanınan tərəvəz yeməyi.

4 nəfər 45 deq çox Asan
Qızardılmış badımcan, soğan və pomidordan salat

Qızardılmış badımcan, soğan və pomidordan salat

Pomidor və soğanlı qızardılmış badımcan resepti

8 nəfər 45 deq çox Orta
Puçero - ət qulyaşı

Puçero - ət qulyaşı

Puçero- İspan müstəmləkələri tərəfindən Argentinaya gətirilmiş bir yemək.

12 nəfər 45 deq çox Çətin
“Zaolü" marinadlı balıq

Videoya baxın və bizimlə birlikdə xörək bişirin!

Yerkökünü nazik zolaqlara doğrayırıq, üstünə ağ istiot səpirik və bir müddətə kənara qoyuruq. Həmçinin quru zirinci isti suda isladırıq. İndi isə balıq filesini parçalara doğrayırıq. Yumurtanı qırmızı şərab və nişasta ilə çalın. Balıq parçalarını alınmış kütləyə batırırıq və yüngülcə qızılı qabıq alınana qədər qızardırıq. Xırda doğranmış soğanı, zəncəfili və sarımağı suya qoyub qaynadın. Həmçinin zövqə görə ədviyyat qatın. Bundan başqa, suda həll olunmuş nişasta və unu əlavə edin. Alınmış qatı qarışığa balıq parçalarını qoyun və marinad qatı olana qədər pörtlədin. Balıq bişərkən ispanaqdan salat hazırlayaq. Quru tavada sidr qozunu qızardaq ki, daha ətirli olsun. Bir az zeytun yağı əlavə edin. Donu açılmış ispanaqı götürün. İspanaqa sidr qozunu, isladılmış zərinci və soya sousunu əlavə edin və daha bir neçə dəqiqə pörtlədin. Sonda bir az nişastalı su əlavə edin. Qarışdırın və boşqaba qoyun. Salatın ətrafında qatı sous içində balıq parçalarını düzün. Kök zolaqları ilə bəzəyirik və ənənəvi Tayvan resepti üzrə hazırlanmış dadlı və xeyirli xörəkdən - "zaolü" marinadına qoyulmuş ispanaqlı balıqdan ləzzət alırıq.

Bu xörəyin hazırlanması üçün inqrediyentlərin siyahısı:

“Zaolü