Leço - ənənəvi macar yeməyi

/ 5
45 min
Leço - ənənəvi macar yeməyi

Tərkibi

1 bir hissə
paprika1 kg
pomidor0.6 kg
soğan2
günəbaxan yağı
duz və üyüdülmüş istiot zövqə görə

Bişirmək

Ət yeməklərinin yanında verilir. Lakin bu reseptin əlavə edilmiş ətin növündən asılı olaraq – məsələn, parçalara doğranmış kolbasa ilə - bir çox növləri var, bu da leçonu müstəqil, doyumlu yeməyə çevirir

  1. Paprikanı yuyun, toxumlarını təmizləyin və dilimlərə və ya zolaqlara doğrayın. Pomidorların üzərindən qaynar su gəzdirın, qabığını təmizləyin və kiçik parçalara doğrayın. Soğanı doğrayın.
  2. Yağı tavada isidin və soğanı qızılı rəng alana qədər qızardın. Qırmızı istiot əlavə edin, su tökün, 10 dəqiqə ərzində saxlayın.
  3. Pomidor, eləcə də zövqə görə duz və istiot əlavə edin. Daha 15 dəqiqə pörtlədin.
  4. İsti şəkildə, ət yeməklərinə qarnir kimi və ya müstəqil yemək kimi verin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox