Ayntopf - tam nahar

Almanca "bir qazan" mənasında olan "Ayntopf" yeməyi çox qidalandırıcı və doyumlu bir yeməktir.

Hazırlıq addımları

  • Makaronları duzlanmış suda qaynadın, suyu süzün.

  • Mal ətini zolaqlara doğrayın, göbələk və yerkökünü – kiçik kublarla doğrayın.

  • Ət və kök əlavə edin, hamısının üzərinə isti bulyon tökün, 10 dəqiqə pörtlədin.

  • Xama əlavə edin və qarışdırın, ədviyyatlar əlavə edin.

  • Makaronla qarışdırın.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Ayntopf - tam nahar
4 nəfər 45 deq çox Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • 300 q şampinyon
  • mal əti bulyonu - 1 lit
  • qaynadılmış mal əti - 300 q
  • çanaq makaronları - 100 q
  • yerkökü – 1 ədəd
  • bitki yağı
  • xama - 4 qaşıq
  • duz, istiot
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Makaronları duzlanmış suda qaynadın, suyu süzün.

  • Addım 2

    Mal ətini zolaqlara doğrayın, göbələk və yerkökünü – kiçik kublarla doğrayın.

  • Addım 3

    Ət və kök əlavə edin, hamısının üzərinə isti bulyon tökün, 10 dəqiqə pörtlədin.

  • Addım 4

    Xama əlavə edin və qarışdırın, ədviyyatlar əlavə edin.

  • Addım 5

    Makaronla qarışdırın.