Hazırlıq addımları
-
Yumurtaları duzla qarışdırın, sonra un əlavə edin, sonra isə süd və xəmirin içinə çoxlu hava girsin deyə çox yaxşı qarışdırın - bu, xəmirin yumşaq olmasına zəmanət verir
-
Bulkaları hissələrə doğrayın və dayanmadan qarışdıraraq xəmirə əlavə edin
-
Qarışdırılmış xəmiri kənara qoyun və 30 dəqiqə gözləyin
-
30 dəqiqə sonra xəmirdən uzunsov borular düzəldin və 15 dəqiqə ərzində duzlanmış, qaynamayan suda bişirin, bundan sonra onları digər tərəfə çevirin və daha 5 – 10 dəqiqə bişirin
-
Bişirdikdən sonra hissələrə doğrayın
-
Knedliklər mütləq bol souslu qovrulmuş ətin yanında verilir.