Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"

Knedliklər – ət yeməklərinə ənənəvi çex əlavəsidir. Onlar bulka, kartof və ya mayalı ola bilər, və çox vaxt desert kimi hazırlanır və şirin şəkildə, meyvələrlə birlikdə verilir.

Hazırlıq addımları

  • Yumurtaları duzla qarışdırın, sonra un əlavə edin, sonra isə süd və xəmirin içinə çoxlu hava girsin deyə çox yaxşı qarışdırın - bu, xəmirin yumşaq olmasına zəmanət verir

  • Bulkaları hissələrə doğrayın və dayanmadan qarışdıraraq xəmirə əlavə edin

  • Qarışdırılmış xəmiri kənara qoyun və 30 dəqiqə gözləyin

  • 30 dəqiqə sonra xəmirdən uzunsov borular düzəldin və 15 dəqiqə ərzində duzlanmış, qaynamayan suda bişirin, bundan sonra onları digər tərəfə çevirin və daha 5 – 10 dəqiqə bişirin

  • Bişirdikdən sonra hissələrə doğrayın

  • Knedliklər mütləq bol souslu qovrulmuş ətin yanında verilir.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Bulka knedlikləri – "houskowe knedliki"
3 nəfər 45 deq çox Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • 4 yumurta
  • 7 bulka
  • 500 qr un
  • 2 qaşıq duz
  • 0,5 stəkan süd
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Yumurtaları duzla qarışdırın, sonra un əlavə edin, sonra isə süd və xəmirin içinə çoxlu hava girsin deyə çox yaxşı qarışdırın - bu, xəmirin yumşaq olmasına zəmanət verir

  • Addım 2

    Bulkaları hissələrə doğrayın və dayanmadan qarışdıraraq xəmirə əlavə edin

  • Addım 3

    Qarışdırılmış xəmiri kənara qoyun və 30 dəqiqə gözləyin

  • Addım 4

    30 dəqiqə sonra xəmirdən uzunsov borular düzəldin və 15 dəqiqə ərzində duzlanmış, qaynamayan suda bişirin, bundan sonra onları digər tərəfə çevirin və daha 5 – 10 dəqiqə bişirin

  • Addım 5

    Bişirdikdən sonra hissələrə doğrayın

  • Addım 6

    Knedliklər mütləq bol souslu qovrulmuş ətin yanında verilir.