Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Donuz ətli yaşıl paxlalar

Biz erməni mətbəxinə daxil olduq və ət, bulqur və ədviyyatla birlikdə bişirilmiş yaşıl paxlalar dadlı və doyurucu yeməkdir.

Hazırlıq addımları

  • Əti yuyun və kub şəklində doğrayın və 20 dəqiqə qazanda qaynadın

  • Suyu qazanda qaynadın, qaynadıqdan sonra bulquru əlavə edin və 5 dəqiqə qaynadın, sonra sobanı söndürün və qazanın ağzını qapaqla örtüb 15 dəqiqə gözləyin.

  • Zeytun yağını isti tavaya qoyun, doğranmış soğanı əlavə edin və 5 dəqiqə sərtləşdirin, sonra doğranmış sarımsağı ədviyyatlarla birlikdə əlavə edin və ləzzətləri birləşdirmək üçün 10 dəqiqə birlikdə saxlayın. Qaynadılmış ətə 5 xörək qaşığı su ilə (ət qaynadılmış su ilə) və pomidor suyu əlavə edib 5 dəqiqə daha bişirin, sonra yaşıl paxlanın suyunu qurudun və digər inqrediyentləri üstünə əlavə edib 5 dəqiqə daha odda saxlayın sonra ocağı söndürün və üzərinə doğranmış yaşıl cəfəri səpin.

  • Masaya vermək üçün bulquru boşqaba qoyun və bişirilmiş paxlaları üstünə qoyun.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Donuz ətli yaşıl paxlalar
2 nəfər 30-45 dəq Orta
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href=https://bonduelle.az/m-hsul/yasil-lobya-dogranmis target=_blank rel=noopener>1 banka (400 q) doğranmış yaşıl paxla Bonduelle</a></p>
  • <p>300 q s&uuml;m&uuml;ks&uuml;z doğranmış donuz əti</p>
  • <p>80 q bulqur</p>
  • <p>20 ml tomat şirəsi (mətli)</p>
  • <p>240 ml su</p>
  • <p>4 x&ouml;rək qaşığı zeytun yağı</p>
  • <p>1 baş soğan</p>
  • <p>3 diş sarımsaq</p>
  • <p>istiot</p>
  • <p>qurudulmuş qaraot</p>
  • <p>qurudulmuş reyhan</p>
  • <p>yaşıl cəfəri</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Əti yuyun və kub şəklində doğrayın və 20 dəqiqə qazanda qaynadın

  • Addım 2

    Suyu qazanda qaynadın, qaynadıqdan sonra bulquru əlavə edin və 5 dəqiqə qaynadın, sonra sobanı söndürün və qazanın ağzını qapaqla örtüb 15 dəqiqə gözləyin.

  • Addım 3

    Zeytun yağını isti tavaya qoyun, doğranmış soğanı əlavə edin və 5 dəqiqə sərtləşdirin, sonra doğranmış sarımsağı ədviyyatlarla birlikdə əlavə edin və ləzzətləri birləşdirmək üçün 10 dəqiqə birlikdə saxlayın. Qaynadılmış ətə 5 xörək qaşığı su ilə (ət qaynadılmış su ilə) və pomidor suyu əlavə edib 5 dəqiqə daha bişirin, sonra yaşıl paxlanın suyunu qurudun və digər inqrediyentləri üstünə əlavə edib 5 dəqiqə daha odda saxlayın sonra ocağı söndürün və üzərinə doğranmış yaşıl cəfəri səpin.

  • Addım 4

    Masaya vermək üçün bulquru boşqaba qoyun və bişirilmiş paxlaları üstünə qoyun.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description