Hazırlıq addımları
-
Əti yuyun və kub şəklində doğrayın və 20 dəqiqə qazanda qaynadın
-
Suyu qazanda qaynadın, qaynadıqdan sonra bulquru əlavə edin və 5 dəqiqə qaynadın, sonra sobanı söndürün və qazanın ağzını qapaqla örtüb 15 dəqiqə gözləyin.
-
Zeytun yağını isti tavaya qoyun, doğranmış soğanı əlavə edin və 5 dəqiqə sərtləşdirin, sonra doğranmış sarımsağı ədviyyatlarla birlikdə əlavə edin və ləzzətləri birləşdirmək üçün 10 dəqiqə birlikdə saxlayın. Qaynadılmış ətə 5 xörək qaşığı su ilə (ət qaynadılmış su ilə) və pomidor suyu əlavə edib 5 dəqiqə daha bişirin, sonra yaşıl paxlanın suyunu qurudun və digər inqrediyentləri üstünə əlavə edib 5 dəqiqə daha odda saxlayın sonra ocağı söndürün və üzərinə doğranmış yaşıl cəfəri səpin.
-
Masaya vermək üçün bulquru boşqaba qoyun və bişirilmiş paxlaları üstünə qoyun.