Hazırlıq addımları
-
Qırmızı soğanı, cəfərini və sarımsağı xırda doğrayın. Pomidorların içini çıxarın və sonradan istifadə etmək üçün saxlayın. Düyünü qablaşdırmanın üzərində qeyd olunan vaxta uyğun suda qaynadın.
-
Cəfəri, sarımsaq, indau, reyhan yarpaqları, sidr qozaları, azca zeytun yağı, limon qabığı, parmezan, kahıdan sous hazırlayın və onları birlikdə blenderdə qarışdırın. Pesto sousu yeməyə rəng və ləzzətli ətir verəcək.
-
Tavada az miqdarda zeytun yağında tər ispanağı və qırmızı soğanı qızdırın, qaynadılmış arborio düyüsünü, əvvəlcədən suyu süzülmüş qırmızı lobyanı, kapersləri, parmezanı və pomidorların içini əlavə edin.
-
Bu qarışığı pomidorların içinə doldurun və öncədən 180°С-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 25 dəqiqə bişirin.