Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Düyü və qırmızı lobya ilə doldurulmuş pomidorlar

Ənənəvi tərkibli parlaq yemək

Hazırlıq addımları

  • Qırmızı soğanı, cəfərini və sarımsağı xırda doğrayın. Pomidorların içini çıxarın və sonradan istifadə etmək üçün saxlayın. Düyünü qablaşdırmanın üzərində qeyd olunan vaxta uyğun suda qaynadın.

  • Cəfəri, sarımsaq, indau, reyhan yarpaqları, sidr qozaları, azca zeytun yağı, limon qabığı, parmezan, kahıdan sous hazırlayın və onları birlikdə blenderdə qarışdırın. Pesto sousu yeməyə rəng və ləzzətli ətir verəcək.

  • Tavada az miqdarda zeytun yağında tər ispanağı və qırmızı soğanı qızdırın, qaynadılmış arborio düyüsünü, əvvəlcədən suyu süzülmüş qırmızı lobyanı, kapersləri, parmezanı və pomidorların içini əlavə edin.

  • Bu qarışığı pomidorların içinə doldurun və öncədən 180°С-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 25 dəqiqə bişirin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Düyü və qırmızı lobya ilə doldurulmuş pomidorlar
2 nəfər 45 deq çox Orta
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href="https://bonduelle.az/m-hsul/qirmizi-lobya" target="_blank" rel="noopener">200 q qırmızı lobya Bonduelle</a></p>
  • <p>6 b&ouml;y&uuml;k pomidor</p>
  • <p>120 q arborio d&uuml;y&uuml;s&uuml;</p>
  • <p>100 q parmezan</p>
  • <p>150 q tər ispanaq</p>
  • <p>10 ədəd kapers</p>
  • <p>1 qırmızı soğan</p>
  • <p>1/2 limon</p>
  • <p>2 diş sarımsaq</p>
  • <p>3 x.q. sidr qozası</p>
  • <p>5 yarpaq kahı</p>
  • <p>1 ovuc indau</p>
  • <p>2 dəstə cəfəri</p>
  • <p>reyhan yarpaqları</p>
  • <p>2 x.q. zeytun yağı</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Qırmızı soğanı, cəfərini və sarımsağı xırda doğrayın. Pomidorların içini çıxarın və sonradan istifadə etmək üçün saxlayın. Düyünü qablaşdırmanın üzərində qeyd olunan vaxta uyğun suda qaynadın.

  • Addım 2

    Cəfəri, sarımsaq, indau, reyhan yarpaqları, sidr qozaları, azca zeytun yağı, limon qabığı, parmezan, kahıdan sous hazırlayın və onları birlikdə blenderdə qarışdırın. Pesto sousu yeməyə rəng və ləzzətli ətir verəcək.

  • Addım 3

    Tavada az miqdarda zeytun yağında tər ispanağı və qırmızı soğanı qızdırın, qaynadılmış arborio düyüsünü, əvvəlcədən suyu süzülmüş qırmızı lobyanı, kapersləri, parmezanı və pomidorların içini əlavə edin.

  • Addım 4

    Bu qarışığı pomidorların içinə doldurun və öncədən 180°С-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin və 25 dəqiqə bişirin.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description