Fatta - ət şorbası

Fatta ət şorbasını misir xristianları Böyük Oruc, Pasxa bitdikdən sonra birinci yemək kimi hazırlayırlar

Hazırlıq addımları

  • Əti qaynadın, doğranmış soğan və ədviyyat əlavə edin.

  • Ət yumşalandan sonra, bulyonu ayrı qazana tökün.

  • Tavada 2 qaşıq yağ qızdırın, əti qızardın.

  • Sarımsağı ayrıca qızardın.

  • Ət bulyonuna ət, sirkə və sarımsaq əlavə edin, ədviyyat tökün və hazır olana qədər bişirin.

  • Sonda düyü əlavə edin.

  • İsti halda qızardılmış çörəklə verin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Fatta - ət şorbası
4 nəfər 45 deq çox Çətin
İNGREDİYENTLƏR
  • 500 q mal əti (və ya quzu əti)
  • soğan
  • 3 qaşıq yağ
  • 5 diş sarımsaq
  • bir qaşıq sirkə
  • 1-2 dənə hil
  • 2 stəkan bişmiş düyü
  • Qızdırılmış çörək
  • duz və istiot zövqə görə
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Əti qaynadın, doğranmış soğan və ədviyyat əlavə edin.

  • Addım 2

    Ət yumşalandan sonra, bulyonu ayrı qazana tökün.

  • Addım 3

    Tavada 2 qaşıq yağ qızdırın, əti qızardın.

  • Addım 4

    Sarımsağı ayrıca qızardın.

  • Addım 5

    Ət bulyonuna ət, sirkə və sarımsaq əlavə edin, ədviyyat tökün və hazır olana qədər bişirin.

  • Addım 6

    Sonda düyü əlavə edin.

  • Addım 7

    İsti halda qızardılmış çörəklə verin.