Hazırlıq addımları
-
Tərəvəzləri doğrayın: çerri pomidoru, bolqar bibəri, turp və avokado.
-
Hinduşka filesini duz, istiot, zeytun yağı, reyhanla ədviyyələndirin və sobada 180°С-də 20 dəqiqə ərzində bişirin.
-
Döş ətini kiçik zolaqlar şəklində doğrayın və qırmızı çuğundur tozu səpin.
-
Bir qabda ispanaq, indau, mozzarella pendiri, şirin qarğıdalı, bolqar bibəri, çerri pomidor, avokado, zeytun və turp qoyun, yağ, balzam sirkəsi və reyhan əlavə edərək yaxşı qarışdırın.
-
Положите сначала салат в тарелку, а сверху - полоски из индейки и ростки.
Əvvəlcə salatı bir boşqaba qoyun, üzərinə hinduşka tikələrini və cücərtini əlavə edin.