Hazırlıq addımları
-
Kartofu yuyun və onu isti sobaya 30 dəqiqə ərzində 180°C temperaturda bişirin.
-
Həmin vaxt yaşıl və qırmızı soğanı dilimləyin, marinə edilmiş xiyarı uzununa bulkaları isə yarıya bölün.
-
Şirin xardal, fransız xardalı, bal və doğranmış cəfəridən sous hazırlayın.
-
Çəkilmiş ətə forma verin (paslanmayan poladdan halqa istifadə edə bilərsiniz) sonra az miqdarda yağlanmış isti qrilə qoyun, qızartma qabda qoyun, 6-7 dəqiqə saxlayın sonra çevirin. Siz həmçinin qrilə bulkaları qoya bilərsiniz.
-
Kartofu bir qaba və ya boşqaba qoyun, üzərini 4 hissəyə kəsin, pendir əlavə edin və yaşıl soğan səpin. Yanına burger bulkası qoyun, xardal sousu yaxın, kahı, duzlu xiyar, mitbol və qırmızı soğan əlavə edin.