Bu veb sayt istifadə məlumatlarınızı ("cookies") toplayır. Bu veb səhifəni istifadə edərək məxfilik siyasətinə razılıq verirsiniz.

Daha ətraflı

Kornişonlu orijinal mitbollar.

Klassik mitbolları yeni şəkildə təqdim etmək olar!

Hazırlıq addımları

  • Kartofu yuyun və onu isti sobaya 30 dəqiqə ərzində 180°C temperaturda bişirin.

  • Həmin vaxt yaşıl və qırmızı soğanı dilimləyin, marinə edilmiş xiyarı uzununa bulkaları isə yarıya bölün.

  • Şirin xardal, fransız xardalı, bal və doğranmış cəfəridən sous hazırlayın.

  • Çəkilmiş ətə forma verin (paslanmayan poladdan halqa istifadə edə bilərsiniz) sonra az miqdarda yağlanmış isti qrilə qoyun, qızartma qabda qoyun, 6-7 dəqiqə saxlayın sonra çevirin. Siz həmçinin qrilə bulkaları qoya bilərsiniz.

  • Kartofu bir qaba və ya boşqaba qoyun, üzərini 4 hissəyə kəsin, pendir əlavə edin və yaşıl soğan səpin. Yanına burger bulkası qoyun, xardal sousu yaxın, kahı, duzlu xiyar, mitbol və qırmızı soğan əlavə edin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Kornişonlu orijinal mitbollar.
2 nəfər 30-45 dəq Çətin
İNGREDİYENTLƏR
  • <p><a href=https://bonduelle.az/m-hsul/marine-edilmis-konservlesdirilmis-kornison3-6-sm target=_blank rel=noopener>10 Bonduelle kornişonu</a></p>
  • <p>300 q qiymə ət</p>
  • <p>4 ağ kartof</p>
  • <p>4 x.q. i&ccedil;lik &uuml;&ccedil;&uuml;n pendir</p>
  • <p>4 x. q. şirin xardal</p>
  • <p>2 x. q. fransız xardalı</p>
  • <p>1 x.q. bal</p>
  • <p>1 dəstə cəfəri</p>
  • <p>4 yaşıl kahı yarpağı</p>
  • <p>2 k&uuml;nc&uuml;tl&uuml; bulka</p>
  • <p>1 rozmarin budaqcığı</p>
  • <p>1 kəklikotu budaqcığı</p>
  • <p>1 baş sarımsaq</p>
  • <p>1 qırmızı &ccedil;ili bibəri</p>
  • <p>1 qırmızı soğan</p>
  • <p>3 turp</p>
  • <p>1 dəstə yaşıl soğan</p>
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Kartofu yuyun və onu isti sobaya 30 dəqiqə ərzində 180°C temperaturda bişirin.

  • Addım 2

    Həmin vaxt yaşıl və qırmızı soğanı dilimləyin, marinə edilmiş xiyarı uzununa bulkaları isə yarıya bölün.

  • Addım 3

    Şirin xardal, fransız xardalı, bal və doğranmış cəfəridən sous hazırlayın.

  • Addım 4

    Çəkilmiş ətə forma verin (paslanmayan poladdan halqa istifadə edə bilərsiniz) sonra az miqdarda yağlanmış isti qrilə qoyun, qızartma qabda qoyun, 6-7 dəqiqə saxlayın sonra çevirin. Siz həmçinin qrilə bulkaları qoya bilərsiniz.

  • Addım 5

    Kartofu bir qaba və ya boşqaba qoyun, üzərini 4 hissəyə kəsin, pendir əlavə edin və yaşıl soğan səpin. Yanına burger bulkası qoyun, xardal sousu yaxın, kahı, duzlu xiyar, mitbol və qırmızı soğan əlavə edin.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description