Koulslou salatı

Mayonez əlavə edilməklə xırda doğranmış kələm və yerkökündən ibarət olan Koulslou salatını ilk dəfə hollandiyalı mühacirlər hazırlamışdı.

Hazırlıq addımları

  • Kələmi xırda doğrayın, yerkökünü iri sürtgəcdən keçirin, kasaya tökün və xırda-xırda doğranmış soğanı əlavə edin

  • Mayonezi süd, sirkə, limon şirəsi ilə qarışdırın, duz, istiot və şəkər tozu əlavə edin, tərəvəzləri əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Süfrəyə verməmişdən əvvəl salatı 2 saatlığa soyuducuya qoysanız, o, daha dadlı olacaq.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Koulslou salatı
4 nəfər 30-45 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • ¼ Ağ baş kələm
  • 1 baş soğan
  • 2 kök
  • 3-4 qaşıq mayonez
  • ¼ Stəkan süd
  • 1 qaşıq şərab sirkəsi
  • 2 qaşıq limon şirəsi
  • duz, istiot, şəkər zövqə görə
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Kələmi xırda doğrayın, yerkökünü iri sürtgəcdən keçirin, kasaya tökün və xırda-xırda doğranmış soğanı əlavə edin

  • Addım 2

    Mayonezi süd, sirkə, limon şirəsi ilə qarışdırın, duz, istiot və şəkər tozu əlavə edin, tərəvəzləri əlavə edin və yaxşıca qarışdırın

  • Addım 3

    Süfrəyə verməmişdən əvvəl salatı 2 saatlığa soyuducuya qoysanız, o, daha dadlı olacaq.