Leço - ənənəvi macar yeməyi

Ət yeməklərinin yanında verilir. Lakin bu reseptin əlavə edilmiş ətin növündən asılı olaraq – məsələn, parçalara doğranmış kolbasa ilə - bir çox növləri var, bu da leçonu müstəqil, doyumlu yeməyə çevirir

Hazırlıq addımları

  • Paprikanı yuyun, toxumlarını təmizləyin və dilimlərə və ya zolaqlara doğrayın. Pomidorların üzərindən qaynar su gəzdirın, qabığını təmizləyin və kiçik parçalara doğrayın. Soğanı doğrayın.

  • Yağı tavada isidin və soğanı qızılı rəng alana qədər qızardın. Qırmızı istiot əlavə edin, su tökün, 10 dəqiqə ərzində saxlayın.

  • Pomidor, eləcə də zövqə görə duz və istiot əlavə edin. Daha 15 dəqiqə pörtlədin.

  • İsti şəkildə, ət yeməklərinə qarnir kimi və ya müstəqil yemək kimi verin.

Sizi maraqlandıra biləcək reseptlər

Leço - ənənəvi macar yeməyi
3 nəfər 30-45 dəq Asan
İNGREDİYENTLƏR
  • 1 kq paprika
  • 0,6 kq pomidor
  • 2 orta soğan
  • günəbaxan yağı
  • duz və üyüdülmüş istiot zövqə görə
Hazırlıq addımları
  • Addım 1

    Paprikanı yuyun, toxumlarını təmizləyin və dilimlərə və ya zolaqlara doğrayın. Pomidorların üzərindən qaynar su gəzdirın, qabığını təmizləyin və kiçik parçalara doğrayın. Soğanı doğrayın.

  • Addım 2

    Yağı tavada isidin və soğanı qızılı rəng alana qədər qızardın. Qırmızı istiot əlavə edin, su tökün, 10 dəqiqə ərzində saxlayın.

  • Addım 3

    Pomidor, eləcə də zövqə görə duz və istiot əlavə edin. Daha 15 dəqiqə pörtlədin.

  • Addım 4

    İsti şəkildə, ət yeməklərinə qarnir kimi və ya müstəqil yemək kimi verin.