Hazırlıq addımları
-
Bolqar bibərini kubik şəklində doğrayın, çerri pomidorlarını yarıya bölün, soğanı - xırda-xırda, lazanyanı - üçbucaq şəklində, aysberq kahısını və çili bibərini - xırda tikələr şəklində doğrayın. Sonra mal ətini liflərinə perpendikulyar şəkildə doğrayın.
-
Mal ətini yağda qızardın, duz, istiot, reyhan, qaraqınıq və hisə verilmiş qırmızı bibər qatın, kərə yağını, qırmızı soğanı, bolqar bibərini və çili bibərini əlavə edin. Üzərinə ağ şərab tökün və şirin çili sousunu, teriaki sousunu və tərəvəz bulyonunu əlavə edin.
-
Lazanya üçbucaqlarını isti yağda qızardın.
-
Kahı, indau, çerri pomidoru, ağ lobya, mal əti və sousu qaba yığın, üzərindən isə qızardılmış lazanya üçbucaqlarını düzün.